Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Czechy ????
Mamy plan z kumplem kiedyś wsiąść w pociąg z Warszawy i dojechać tym czeskim pociągiem do ostatniej stacji. To pewnie jakaś Ostrava czy Brno będzie więc fajnie byłoby się na taki meczyk załapać ????
na pewno gram Utah @ 1.80
i over 21,5 Hayward @ 1.83
Pacers b2b, powrót Haywarda do swojego rodzinnego miasta, ostatnio grał strasznie niemrawo i trochę krytyki na niego spadło, to najlepszy moment na odkupienie win.
Co do reszty meczów zaraz zrobię co mam zrobić i się przyglądnę, trzeba przyznać, że Wizards wyglądają obiecująca, szkoda że wyjazd
swoją drogą widzieliście te dziwnie rosnące kursy na Boserup? w Pre była po 1.60 potem przed samym meczem obie się wyrównały na 1.90 a akualnie jest 4-0 z podwójnym przełamaniem na Boserup i 1.04 ;p
e: fett ugrała gema
Czechy ????
Mamy plan z kumplem kiedyś wsiąść w pociąg z Warszawy i dojechać tym czeskim pociągiem do ostatniej stacji. To pewnie jakaś Ostrava czy Brno będzie więc fajnie byłoby się na taki meczyk załapać ????
swoją drogą widzieliście te dziwnie rosnące kursy na Boserup? w Pre była po 1.60 potem przed samym meczem obie się wyrównały na 1.90 a akualnie jest 4-0 z podwójnym przełamaniem na Boserup i 1.04 ;p
Pisalem o tym nie raz, to zwykla manipulacja bukmacherow. Jesli idzie masowka na Boserup to kurs paradoksalnie idzie w gore...bukmacher musi znalesc graczy na druga polowe zakladu. ????
Z ATP na pewno undery ???? Już nie chodzi o ten mecz
Ostatnio mało typów podaje, ale może to i dobrze, bo jak już to na
Tak pewnego gościa tutaj nie widziałem
Kiedyś miałem 10 minut spacerkiem do zawodów z cyklu World Tour w siatkówce plażowej ale miasto nie chciało się dokładać do organizacji i zawodów od kilku lat nie ma :/