zlatan97
Użytkownik
Ten mecz to jakaś patologia ????Primbram to bierze
Są na fali, publiczność za nimi, lepszy okres gry maja
Ja pobrałem pribram po 3.4 bo wszystko ładnie funkcjonuje.
akurat końcowkę odpuściłem a tu takie zdziwko - 10 rrUnion Berlin race do 7 rr @ 2.62
to over 2,5 Stourbridge @ 2
i czekamy na nba
jednak żal, bo chciwość człowieka zgubiła, 2 kursik na over 1,5 to za małoLivingston u20 ciekawy mecz. Goście takie staty, 17 rogow az zal nie zagrac X2 @ 3
Co gramy? Może Washington? W Bostonie nie gra chyba Thomasover 2,5 Ipswich U23
rogi Unionu raczej
to over 2,5 Stourbridge @ 2
i czekamy na nba
2xVirtus Entella - Salernitana
Over 1.5 @1.80
Entella lub remis @2.10
Zalezy co chcesz pograc: over, under, handi?Co gramy? Może Washington? W Bostonie nie gra chyba Thomas
ja tylko tylko under/over ????Zalezy co chcesz pograc: over, under, handi?
na pewno gram Utah @ 1.80Co gramy? Może Washington? W Bostonie nie gra chyba Thomas
WinZalezy co chcesz pograc: over, under, handi?
Pisalem o tym nie raz, to zwykla manipulacja bukmacherow. Jesli idzie masowka na Boserup to kurs paradoksalnie idzie w gore...bukmacher musi znalesc graczy na druga polowe zakladu. ????swoją drogą widzieliście te dziwnie rosnące kursy na Boserup? w Pre była po 1.60 potem przed samym meczem obie się wyrównały na 1.90 a akualnie jest 4-0 z podwójnym przełamaniem na Boserup i 1.04 ;p
To wsiadasz w ten sam pociąg i jedziemy razem w tripa ????Z Katowic mam bliziutko ????
Kiedyś miałem 10 minut spacerkiem do zawodów z cyklu World Tour w siatkówce plażowej ale miasto nie chciało się dokładać do organizacji i zawodów od kilku lat nie ma :/To wsiadasz w ten sam pociąg i jedziemy razem w tripa ????