Nawet trzebaMożna dograć Gordon/Saxton czy niewarto?
Jak masz coś do powiedzenia, to zapraszam na priv, nie będę tu robił bałaganu. Na dziś koniec obstawiania, żeby nie korciło. Miłego, do następnego ???? .A w Gliwicach to na bogato?
Ukraina to wiadomo jaki tam jest normaly Dołgo, Stakhovsky? ????co do marchenko, po porostu dla mnie do syf szczególnie w challengerach, a co do sygnatury jak widać tylko 2 póki co na liście ????
jak mi skują taśme to pół biedy, ale jak pograłbym ich grubiej to bankowo czarna lista, żaby nie spamować to czas na typ : Kubot-klapki 1 set 2.37, będą 3 sety tylko nie wiem czy dobrze trafiam ????Ukraina to wiadomo jaki tam jest normaly Dołgo, Stakhovsky? ????
Zależy jak będą serwować u nich to nigdy nie wiadomo jaki dzień serwisowyjak mi skują taśme to pół biedy, ale jak pograłbym ich grubiej to bankowo czarna lista, żaby nie spamować to czas na typ : Kubot-klapki 1 set 2.37, będą 3 sety tylko nie wiem czy dobrze trafiam ????
odpusć sobie buka, bo topisz równo ???? ???? ????ja gram te Gordon/Saxton od Rogera, wczoraj zatopiłem Cockrell/Davis to dziś też potopie ????
e: Pograne przy 2-2, z miejsca 2-5 w pupe ???? kocham to
6-1 a potem 6-0 w kukiel, za to kochasię/nienawidzi klapekZależy jak będą serwować u nich to nigdy nie wiadomo jaki dzień serwisowy
Więc będą 3 sety jak nic :]6-1 a potem 6-0 w kukiel, za to kochasię/nienawidzi klapek
sam zanteresowałem się plażą dzięki rogerowi i moze nie jestem ekspertem ale coś tam mało się znam, raczej małe szanse, sam mam je pogranie. pachnie tu szybkim setem zero obronyDograne mocniej na tą plażę po wysokich kursów. Może się obudzą.
pograłem je pre więc nawet nie ma co zamykać licze na pare pkt w TBTeraz ładny run, chyba 11-15 było
16-15 i jest szansa na seta chociaż ! ????