Drwal ale przynajmniej ryknie widać że żyje a tamten to placzek i nic wiecejSock charakter? XD stary jeden mecz mistrza nie robi ten gosć to ułomek tenisowy nic więcej
Drwal ale przynajmniej ryknie widać że żyje a tamten to placzek i nic wiecejSock charakter? XD stary jeden mecz mistrza nie robi ten gosć to ułomek tenisowy nic więcej
Indepediente - Dep. Chiapata ov 1,5 @ 1,61
typowy tenis... dlatego gram tylko wysokie kursy od dawna, tym razem się nie udało ale sock to jest syf nic więcej.Drwal ale przynajmniej ryknie widać że żyje a tamten to placzek i nic wiecej
Gra oparta o serwis i bomby ale dzisiaj to mu siedzą pieknietypowy tenis... dlatego gram tylko wysokie kursy od dawna, tym razem się nie udało ale sock to jest syf nic więcej.
Dodaj do czarnej listy : " Nishikori K. " zeby nie korciło ????typowy tenis... dlatego gram tylko wysokie kursy od dawna, tym razem się nie udało ale sock to jest syf nic więcej.
Nishikori 1,90
Regularność Keia weźmie górę.
Daj na Kubota to odzyskaszTyle w temacie, 250 w plecy ???? . Dziękuję, dobranoc xD.
Na niej znajdują się tylko goście którzy kompletnie mają wyje*** w tenis ???? mimo wszystko nie oszukujmy się kei ma wielkie umiejętności choć strasznie go nie lubie, póki co znajdzie się na małej czarnej liście ;DDodaj do czarnej listy : " Nishikori K. " zeby nie korciło ????
Wolałbym kupić klapki od niego niż stawiać ???? .Daj na Kubota to odzyskasz
A gdzie dołgopolov, bedene?Na niej znajdują się tylko goście którzy kompletnie mają wyje*** w tenis ???? mimo wszystko nie oszukujmy się kei ma wielkie umiejętności choć strasznie go nie lubie, póki co znajdzie się na małej czarnej liście ;D
A masz białe skarpety?Wolałbym kupić klapki od niego niż stawiać ???? .
tak to sygnatury by w forum zabrakło ???? ???? ????A gdzie dołgopolov, bedene?
U mnie znacznie wiecej. Kuzwa porazka skosnego dla mnie nie istniala , a jednak :-|Tyle w temacie, 250 w plecy ???? . Dziękuję, dobranoc xD.
Jeden jest taki co ma z 20 wymienionychtak to sygnatury by w forum zabrakło ???? ???? ????
Ja nie z tamtych rejonów, cebulaki buraki ???? .A masz białe skarpety?
A w Gliwicach to na bogato?Ja nie z tamtych rejonów, cebulaki buraki ???? .
co do marchenko, po porostu dla mnie do syf szczególnie w challengerach, a co do sygnatury jak widać tylko 2 póki co na liście ????Jeden jest taki co ma z 20 wymienionych