Jakiś over 2,5 nie wchodzi?cale Diably, grac na 0-0 i wyje.bane jaja
Bilety kupe kasy kosztuja, na miejscu tych kibicow bym ich wygwizdal jak sie tylko da
wow 1.25 kurs trafił (?) gościu a puszy się jakby 10 wyłapał xDi co teraz cieciu ? apoel 1:0
Doskonale pamiętam Twoje 'pewne info' o Podbeskidziu bo ponoć właśnie siedziałeś na meczu, więc morda w kubeł gówniarzu.sam jestes smiec, podajesz gówniane typy a niegujesz moje które wchodza i jeszcze smiesz do mnie pisać smieciu hahaha odrób prace domową na przyre na jutro
sam zachowujesz sie jak gimnazjalista. zamilcz juz bo piszesz ciagle nie na tematsam jestes smiec, podajesz gówniane typy a niegujesz moje które wchodza i jeszcze smiesz do mnie pisać smieciu hahaha odrób prace domową na przyre na jutro
4 gol Schalke
@2.40
graj sobie te swoje kursy 1.20 moze kiedys zarobisz na lizakasam jestes smiec, podajesz gówniane typy a niegujesz moje które wchodza i jeszcze smiesz do mnie pisać smieciu hahaha odrób prace domową na przyre na jutro
i co teraz cieciu ? apoel 1:0
Jebnę tu zaraz z was ????morda psie, ja Cie nie obrazilem smieciu
zamilcz polaczku, widzę że wchodzą moje typy i nagle zaczyna wszystkim to przeszkadzać :grin: PS. Nie wiem czego zazdroscicie skoro podałe typ, było grac a nie gadałbys teraz głupot tylko liczył hajsDoskonale pamiętam Twoje 'pewne info' o Podbeskidziu bo ponoć właśnie siedziałeś na meczu, więc morda w kubeł gówniarzu.
PS. dziwie się, że jeszcze Cie nie obdarzyli banem
Weź już zamlicz, typ po kursie @1.20 no brawo, będziesz miał na chipsy.zamilcz polaczku, widzę że wchodzą moje typy i nagle zaczyna wszystkim to przeszkadzać :grin: PS. Nie wiem czego zazdroscicie skoro podałe typ, było grac a nie gadałbys teraz głupot tylko liczył hajs
naprawdę teraz tu sama gimbaza siedzie :razz:? Kurs był 1,33 jak podawałem a nie 1,25, a po drugie może jak stawiasz za 10 pln to faktycznie może wydawać się mało ale wiekszosc tutaj z forum operuje kwotami z 3 zeramiwow 1.25 kurs trafił (?) gościu a puszy się jakby 10 wyłapał xD
...kolejny hahah no ja nie mam w zwyczaju bawić sie w bukmacherke grając kwotami 10-100 zł :grin::grin:. Tak się składa że mam srednia krajową po tym meczuWeź już zamlicz, typ po kursie @1.20 no brawo, będziesz miał na chipsy.
Sam zamilcz leszczu, kyyba dobry ziomek i dobre Typy podaje, a Ty jesteś zerowcem ????Weź już zamlicz, typ po kursie @1.20 no brawo, będziesz miał na chipsy.