kosiorx
Użytkownik
Pokazują swoją "formę"Modena co wy robicie ?!?!?!??
Pokazują swoją "formę"Modena co wy robicie ?!?!?!??
18 - 20Ufff over kartek w Monaco wszedł w doliczonym czasie ???? Brawo Monaco. Ja jednak jestem niereformowalny, cały dzień po głowie mi chodził dokładny wynik 3-1, ale oczywiście nawet za grosza nie postawiłem... ech szkoda, ktoś wie jaki był kurs przed meczem na taki DW?
przechodzącą piłke dwoma rękami chciał skończyć i w siatkę przypieprzył ????Co on tam wtedy zrobił, bo akurat wyjść musiałem.
Modena @3,0 siata ????
Hehehe no to grubo ???? ale co by nie mówić to zagrywką wcześniej właśnie Amerykanin cisnął równo. Ostatecznie wyszarpali Włosi tą wygraną ale strasznie nierówna ta ich gra, z 8-3 w taju dali się dojść na 12-12, z takim Lube są jednak bez szans.przechodzącą piłke dwoma rękami chciał skończyć i w siatkę przypieprzył ????
Modena @2.20
Serio Heat? Z tego co wiem Pelikany w pełnym składzie więc nie widze argumentów aby grać Miami po takim kursie a raczej szedł bym w kierunku PeliaknowDjokovic
Wizards
Heat
Clippers
3,27
P O L E C A M
Masakra, człowiek ma czasem takie przeczucie, którego nie może się pozbyć a jak to się mówi, brakło cojones, żeby to puścić, kolejne wnioski do wyciągnięcia.Kolo @20
;o przeciez Miami u siebie jest niczym walec wygrywaja wszystko jak leci , i sa o wiele lepsza druzyna niz ta patologia z Nowego Orleanu. Dodatkowo dzisiaj wraca Dragic, ktory nie gral z Indiana ostatnio a i tak dzielnie walczyli do ostatniej akcji. Jak dla mnie Miami to bierze easy.Serio Heat? Z tego co wiem Pelikany w pełnym składzie więc nie widze argumentów aby grać Miami po takim kursie a raczej szedł bym w kierunku Peliaknow
Dokładnie takAvenca 5.00 lekko do przeskoczenia i awansu goście muszą wygrać. Lizbona ma już awans mogą odpuścić