kosiorx
Użytkownik
Pokazują swoją "formę"Modena co wy robicie ?!?!?!??
Pokazują swoją "formę"Modena co wy robicie ?!?!?!??
18 - 20Ufff over kartek w Monaco wszedł w doliczonym czasie ???? Brawo Monaco. Ja jednak jestem niereformowalny, cały dzień po głowie mi chodził dokładny wynik 3-1, ale oczywiście nawet za grosza nie postawiłem... ech szkoda, ktoś wie jaki był kurs przed meczem na taki DW?
przechodzącą piłke dwoma rękami chciał skończyć i w siatkę przypieprzył ????Co on tam wtedy zrobił, bo akurat wyjść musiałem.
Hehehe no to grubo ???? ale co by nie mówić to zagrywką wcześniej właśnie Amerykanin cisnął równo. Ostatecznie wyszarpali Włosi tą wygraną ale strasznie nierówna ta ich gra, z 8-3 w taju dali się dojść na 12-12, z takim Lube są jednak bez szans.przechodzącą piłke dwoma rękami chciał skończyć i w siatkę przypieprzył ????
Modena @2.20
Serio Heat? Z tego co wiem Pelikany w pełnym składzie więc nie widze argumentów aby grać Miami po takim kursie a raczej szedł bym w kierunku PeliaknowDjokovic
Wizards
Heat
Clippers
3,27
P O L E C A M
Masakra, człowiek ma czasem takie przeczucie, którego nie może się pozbyć a jak to się mówi, brakło cojones, żeby to puścić, kolejne wnioski do wyciągnięcia.Kolo @20
;o przeciez Miami u siebie jest niczym walec wygrywaja wszystko jak leci , i sa o wiele lepsza druzyna niz ta patologia z Nowego Orleanu. Dodatkowo dzisiaj wraca Dragic, ktory nie gral z Indiana ostatnio a i tak dzielnie walczyli do ostatniej akcji. Jak dla mnie Miami to bierze easy.Serio Heat? Z tego co wiem Pelikany w pełnym składzie więc nie widze argumentów aby grać Miami po takim kursie a raczej szedł bym w kierunku Peliaknow
Dokładnie takAvenca 5.00 lekko do przeskoczenia i awansu goście muszą wygrać. Lizbona ma już awans mogą odpuścić