Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ufff over kartek w Monaco wszedł w doliczonym czasie ???? Brawo Monaco. Ja jednak jestem niereformowalny, cały dzień po głowie mi chodził dokładny wynik 3-1, ale oczywiście nawet za grosza nie postawiłem... ech szkoda, ktoś wie jaki był kurs przed meczem na taki DW?
Co dziś gracie z nba? Ja napewno Indiane bo już mam ich na ako w którym został mi jeszcze Djokovic z Kyrgiosem na 3 sety. Ale szukam jeszcze czegoś żeby zagrać jakiegoś dubelka bądź ako z tenisem połączyć
Hehehe no to grubo ???? ale co by nie mówić to zagrywką wcześniej właśnie Amerykanin cisnął równo. Ostatecznie wyszarpali Włosi tą wygraną ale strasznie nierówna ta ich gra, z 8-3 w taju dali się dojść na 12-12, z takim Lube są jednak bez szans.
Masakra, człowiek ma czasem takie przeczucie, którego nie może się pozbyć a jak to się mówi, brakło cojones, żeby to puścić, kolejne wnioski do wyciągnięcia.
U mnie poszla kolejna tasiemka na noc
Thiem
Stan 2-0
Sock Jaziri Over 21.5 gema
Nadal Federer Over 2.5 seta
Klassen/Ram
Bulls
Djokovic Kyrgios Over 22.5 gema
Ako ponad 70
;o przeciez Miami u siebie jest niczym walec wygrywaja wszystko jak leci , i sa o wiele lepsza druzyna niz ta patologia z Nowego Orleanu. Dodatkowo dzisiaj wraca Dragic, ktory nie gral z Indiana ostatnio a i tak dzielnie walczyli do ostatniej akcji. Jak dla mnie Miami to bierze easy.