Nie tylko Klopp, jest 10 ktorych cenie (badz cenilem) o wiele bardziej.Niestety, ale to jest jeden z tych trenerow co potrafia robic cos tylko w wielkich klubach, Klopp jako trener bije go na glowe.
już sie nie pojawie pewnie długoDawid barca gdzie jestes !!!
Radziłbym jeszcze zaczekać z tym "zrobiła" :grin:Modena zrobiła
ale k...a szkoda, że nie handi i to straszna ale uj tam, wszystko nie może wejśc ????
wiz+hornets dobrze wyglądaJakie dzis macie propozycje na nba?
Kolo @20Ufff over kartek w Monaco wszedł w doliczonym czasie ???? Brawo Monaco. Ja jednak jestem niereformowalny, cały dzień po głowie mi chodził dokładny wynik 3-1, ale oczywiście nawet za grosza nie postawiłem... ech szkoda, ktoś wie jaki był kurs przed meczem na taki DW?
19 w całorocznymUfff over kartek w Monaco wszedł w doliczonym czasie ???? Brawo Monaco. Ja jednak jestem niereformowalny, cały dzień po głowie mi chodził dokładny wynik 3-1, ale oczywiście nawet za grosza nie postawiłem... ech szkoda, ktoś wie jaki był kurs przed meczem na taki DW?
Co on tam wtedy zrobił, bo akurat wyjść musiałem.z takimi lamerami dwa sety udupić to jest szczyt ???? oba w końcówkach
handi punktowe na miękko zrobili a -1.5 nie ????
pieprzony Holt przy 24:23 w trzecim ????
Dokładnie te uważam, że Klopp jest o wiele lepszym trenerem... Gość potrafi tak motywować zawodników na ważne mecze, że to jest nie pojęte... Guardiola może się schować ????Niestety, ale to jest jeden z tych trenerow co potrafia robic cos tylko w wielkich klubach, Klopp jako trener bije go na glowe.