lazzarov
Użytkownik
Bo moga, na tym wlasnie polega Monopolale czemu maja byc jakies karty czlonkoskiw w STS? nie bedzie to obowiązkowe . bedzie mozna dalej grac anonimowo w ziemniaku.
Bo moga, na tym wlasnie polega Monopolale czemu maja byc jakies karty czlonkoskiw w STS? nie bedzie to obowiązkowe . bedzie mozna dalej grac anonimowo w ziemniaku.
yeeeeeeeahhh!!!Pięknie siadło!
Monopol to źle słowo w tym wypadku. Ja bym powiedział że nasz Milton Friedman czyli niejaki minister finansów dojdzie do wniosku, że rozbijanie kuponów drenuje kraj z podatków i wprowadzi regulacje. Jak widać są zdolni do wielu rzeczyBo moga, na tym wlasnie polega Monopol
Żadne karty członkowskie nie są obowiązkowe, to jest tylko po to aby brać udział w tych ich całych konkursach na typera tygodnia miesiąca itp, a druga sprawa jest taka, że żadnych limitów w sts nie ma więc jeśli ktoś dostał owy limit to proszę o screena albo coś bo serio nie spotkałem się z takim czymś a obok mnie jest sts i pytałem ludzi tam grających już kiedyś, bo poruszalscie ten temat. (uprzedzam hejt na mnie, tak ludzie których pytałem wygrywają dosyć sporo)ale czemu maja byc jakies karty czlonkoskiw w STS? nie bedzie to obowiązkowe . bedzie mozna dalej grac anonimowo w ziemniaku.
Już sam znalazłem, gdyby kogoś interesowało ????Poratuje ktoś rozpiską sędziowska na dzisiejsze mecze eliminacji? Płacę reputką ????
Serio? :-D:-D:-D:-DWażna wiadomość: Bet365 działa w Polsce tylko do 30 marca. Po tym terminie odchodzą z naszego pięknego kraju. Wypłacać kasę od nich bo potem będą problemy.
Patriotą, 'om' to zazwyczaj liczba mnoga. Poza tym to jak czytam Twoje posty to mam wrażenie, że pracujesz właśnie w jakimś STSie i bardzo Ci zależy na tym, żeby namówić użytkowników na grę tam ;> no offenseŻadne karty członkowskie nie są obowiązkowe, to jest tylko po to aby brać udział w tych ich całych konkursach na typera tygodnia miesiąca itp, a druga sprawa jest taka, że żadnych limitów w sts nie ma więc jeśli ktoś dostał owy limit to proszę o screena albo coś bo serio nie spotkałem się z takim czymś a obok mnie jest sts i pytałem ludzi tam grających już kiedyś, bo poruszalscie ten temat. (uprzedzam hejt na mnie, tak ludzie których pytałem wygrywają dosyć sporo)
Pozatym jaki byłby sens limitów jeśli te karty nie sa obowiązkowe.. Przychodzi zwykły Janusz do sts bo miał przypływ gotówki i jest patriotom i stawia 5000zl na Polske w meczu z Dania i nagle babka mu mówi, że ma limit? Śmieszni są Ci którzy mają gowniane pojęcie o naziemnych bukach a piszą na ten temat.
wiem o tych kartach , ale w ustawie byla o tych kartach imiennych kto bedzie chcialŻadne karty członkowskie nie są obowiązkowe, to jest tylko po to aby brać udział w tych ich całych konkursach na typera tygodnia miesiąca itp, a druga sprawa jest taka, że żadnych limitów w sts nie ma więc jeśli ktoś dostał owy limit to proszę o screena albo coś bo serio nie spotkałem się z takim czymś a obok mnie jest sts i pytałem ludzi tam grających już kiedyś, bo poruszalscie ten temat. (uprzedzam hejt na mnie, tak ludzie których pytałem wygrywają dosyć sporo)
Pozatym jaki byłby sens limitów jeśli te karty nie sa obowiązkowe.. Przychodzi zwykły Janusz do sts bo miał przypływ gotówki i jest patriotom i stawia 5000zl na Polske w meczu z Dania i nagle babka mu mówi, że ma limit? Śmieszni są Ci którzy mają gowniane pojęcie o naziemnych bukach a piszą na ten temat.
Dobry agent z Ciebie, a w bet365 wciąż można grać więc nie siejcie fermentu :-D Człowieku jak wywala z Polski druga największą firmę na rynku, to co za problem wprowadzić obowiązek skanowania kodu z karty klubowej czy innego paszportu Polsatu żeby móc zagrać?Żadne karty członkowskie nie są obowiązkowe, to jest tylko po to aby brać udział w tych ich całych konkursach na typera tygodnia miesiąca itp, a druga sprawa jest taka, że żadnych limitów w sts nie ma więc jeśli ktoś dostał owy limit to proszę o screena albo coś bo serio nie spotkałem się z takim czymś a obok mnie jest sts i pytałem ludzi tam grających już kiedyś, bo poruszalscie ten temat. (uprzedzam hejt na mnie, tak ludzie których pytałem wygrywają dosyć sporo)
http://www.surebety.pl/artykul/unibet
Ale co to jest za spotkanie? ????Warunki idealne, tak jak chciałem. TO Vinci weźmie łatwo ????
Vinci - Townsend zaraz startAle co to jest za spotkanie? ????