Byl bp na 4-3 ale potem zjazd.Over 9,5g @ 2,2 u Coco 1 set
Boże Ty mój, widzisz i nie grzmisz...Mówie śedzia przerywa im akcje chu. wie czemu, wychodza na czysta pozycje a ten FAUL w ataku co 2 akcja. Chyba ktoś grubo posmarował na under do HT. Póki co cyrk.
oj synek zebys zarobil tyle co ja przez ostatnie 3 dni, ja w przeciwnestwie do ciebie chce zeby typy weszly tez innym , mi to nic nie zaszkodzi ze to nie wejdzie, ale ktos postawil na ten typ i chcialbym zeby weszlo innym.Boże Ty mój, widzisz i nie grzmisz...
Ile meczy ręcznej obejrzałeś w życiu? Bo ja oglądam kilkadziesiąt w tydzień, nie widze nic zlego w sędziowaniu dzisiaj. Dodatkowo jakbyś wiedział IHF zaostrzyło od tego sezonu przepisy dotyczące fauli w ataku, dlatego każdy nawet najmniejszy kontakt równa sie gwizdkowi. Ale wiesz za to co widze? Użalanie sie nad wszystkim, bo typ nie wchodzi, żenua
hehe najpewniejsze typy nie wchodza Ale do rzeczy. W meczu Miami minimum 6 pkt roznicy w meczu. Ktos wygra 6 lub wiecej punktami, i Excel jest tutaj przychylny Miami. Co do overka, powinno tutaj zrobic minimim 200.. a powinno sie zakrecic 206-209.co z tych typow excel najbardziej wskazuje na pewne ???? ?
Zarobić w zapałkach chybaoj synek zebys zarobil tyle co ja przez ostatnie 3 dni, ja w przeciwnestwie do ciebie chce zeby typy weszly tez innym , mi to nic nie zaszkodzi ze to nie wejdzie, ale ktos postawil na ten typ i chcialbym zeby weszlo innym.
Zenua to jestes ty i twoje żebranie o reputacje wszedzie.
to twoja waluta głąbie.Zarobić w zapałkach chyba
Dobra, spinaj się spinaj, nadal to nie zmienia faktu, że masz zerową wiedzę o piłce ręcznej :]to twoja waluta głąbie.
jaki tam wynik?Dobra, spinaj się spinaj, nadal to nie zmienia faktu, że masz zerową wiedzę o piłce ręcznej :]
22-19 da USAjaki wynik w reczna?
szkoda pierwszej polowy22-19 da USA