no zdecydowanie nie było to value ????Domyślam się, ale to dziwne te kursy były no i zakłady podstawowe to powinny być na samej górze...
Początek meczu i 1,30 tylko?
obecnie 2:2PODAJĘ PEWKĘ Z SZKOCJA U 20
Albion U20 - Clyde U20
over 3,5 @1,7
ostatnio jak grali to padło 8 bramek (6:2)
powinno być luźno
spoko, te szkockie dziady podbijają kursy, bo wczoraj też do przerwy under a po przerwie strzelanina ????Dzięki Perek za typ młokosów ze Szkocji, jak w masło
czesto buki wrzucaja zaklady poboczne na sama gore a glowne zrzucaja nizej w betssonie tak widzialem i 365 coraz czesciej, a jak zagrales np na checkout andersona z tym belgiem juz nie pamietam to wlasnie taki kurs mogli wystawic, rowniez na mecz bylby podobny w tejze sytuacjiDomyślam się, ale to dziwne te kursy były no i zakłady podstawowe to powinny być na samej górze...
Początek meczu i 1,30 tylko?
Mnie to kusi pograc na Polakow z remisem albo czysty win, w U20 te 3 bramki dla Polakow w kilka minut troche dziwne, a Wlosi lubia takie zabawyniestrzelony karny wlocho to juz 4 niestrzelony karny w przeciagu dwoch dni, ktory przegral mi zaklad
no chyba, ze jeszcze wlosi wcisna jedna ????
Tez to miałem pisać, już jest 3:2PortowiecMKS mam nadzieję, że widzisz wynik ligi szkockiej ? Lekko się zbłaźniłeś...
niektórzy myślą, że jak mają zagrany over 3,5 to będzie już 4:0 po 20 minutach ????Tez to miałem pisać, już jest 3:2
znasz sie jak swinia na gwiazdach lotki srotki ciepki rzutki patatajki ???? hehe
To nawet nie chodzi o to, tylko zachowanie bardzo dziecinne ze strony tamtego 'Pana'niektórzy myślą, że jak mają zagrany over 3,5 to będzie już 4:0 po 20 minutach ????