>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
D 570

duff999

Użytkownik
...
po wcześniejszych wtopach, przy 0-1, 4 kafle razem postawione na Vakifbank win i 3-1

Wrociłem z dalekiej podróży... Nigdy więcej. Moze to byl ostatni bet w całorocznym, jesli go zablokują od kwietnia.

Ide sie przejsc na spacer
Polecam może się trochę opanować bo z następnej podróży możesz nie wrócić ????

Noah Rubin 2.1

dima2015 101

dima2015

Użytkownik
Myślałem że pograłem tripla Vakifbank, Resovia 2set +2,5, i Corinthias i chciałem zamknąć i nie patrzyć już na brazylie. Patrze a tu zakład systemowy stawka x3, już drugi raz taki numer przez telefon odwalam

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
swego czasu u zielonych byla sytuacja ze wystawili pozno w nocy total na mecz koszykowki chyba w argentynie o 30 punktow za nisko, ja wrzucilem 80 procent wszystkiego co mialem duzo osob tez mocno pogralo po kilku minutach wyszedlem z zyskiem 90 procent na zamknieciu zakladu, kase trzymalem w razie w na kasynie gdyby odebrali ale tak sie nie stalo klasa sie zachowali. Kiedys bwin mial w zwyczaju swoich pomylek anulowac zaklady jakos 2 w tygodniu to lekko.
kursy w tenisie unormowali i podejrzewam, ze zadnych zwrotow nie bedzie jak ktos zagral ze mna to gratuluje ewentualnej wygranej

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
swego czasu u zielonych byla sytuacja ze wystawili pozno w nocy total na mecz koszykowki chyba w argentynie o 30 punktow za nisko, ja wrzucilem 80 procent wszystkiego co mialem duzo osob tez mocno pogralo po kilku minutach wyszedlem z zyskiem 90 procent na zamknieciu zakladu, kase trzymalem w razie w na kasynie gdyby odebrali ale tak sie nie stalo klasa sie zachowali. Kiedys bwin mial w zwyczaju swoich pomylek anulowac zaklady jakos 2 w tygodniu to lekko.
Tomek80 to podał, też tam ładnie zaplusowałem ????
swoją drogą szkoda, że już go tu nie ma, najlepszy typer ostatnich miesięcy tutaj, dał zarobić trochę siana

N 14

nsc

Użytkownik
Polecam może się trochę opanować bo z następnej podróży możesz nie wrócić ????

Noah Rubin 2.1
Spoko, wiem co mam robić ;) Wyszedłem na swoje i raczej odpuszczę granie do końca miesiąca. Pierwszy raz mi się taki hazard włączył od kiedy pamiętam

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Zauwazylem ze czasami 365 ma blad przy zamykaniu zakladów. 2 razy juz to zlapalem, mecz nie wchodzi niewiele do konca a tam mozna zamknac z 5 % stratą.

galica13 522

galica13

Użytkownik
Tiafoe - esencja tego &#39;niemądrego czarnoskórego&#39; żeby nie napisać inaczej i nie dostać ostrzeżenia.
Ostatnio z Lajoviciem dzisiaj jeszcze w lepszym stylu i z KRAVCZUKIEM xD

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom