Dali rade ale powinni zdecydowanie szybciej to pokryc ????Al Shabab U20 vs Al Wehda U 20 over 2.5 2.10
Dinamo im nie puści ????Hc Vaslui @3,30 Bet365 większa stawka jeśli ktoś się boi może zagrac +1,5 ale ja polecam grać na czysto bo wiem, że wygrają
zagrane 2,5+Reczna Rumunia
Hc Vaslui @3,30 bet365 większa stawka ???? jeśli ktoś się boi może zagrac +1,5 ale ja polecam grać na czysto bo wiem, że wygrają ????
Tzn zebys pomogl mu w jego problemie..
Burton Albion - Port Vale ov 2,5 @ 2,20
Dlaczego tak uważasz? Dinamo jest liderem i ma spora przewagę a goście walczą o play offy, znam się trochę na takich meczach a tym bardziej, że jest to Rumunska liga ???? polecam ten mecz ????Dinamo im nie puści ????
o tym właśnie napisałem, ciekawy jestem skąd taki kurs przed meczem jak przy 2:1 był niższy :grin:Cytat:
<table cellspacing="0" cellpadding="6" border="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał marek611 ->
przy 2:1 dla Al Shabab był kurs na Al Arabi -0,5 HT @1,85 :wink:
</td> </tr> </tbody></table>
Przecież napisane jest, że handball ????
Za uja Cię nie rozumiem. Przegrywali bodajże dwoma i to jest zakład do przerwy.o tym właśnie napisałem, ciekawy jestem skąd taki kurs przed meczem jak przy 2:1 był niższy :grin:
nieważne :grin:Za uja Cię nie rozumiem. Przegrywali bodajże dwoma i to jest zakład do przerwy.
Al Arabi gra z Qatar SC, a dla jasności handball = piłka ręczna ????
u mnie za 15Możecie jescze spróbować remis za 10 zagrac ???? wczoraj remis w ręcznej wszedł i nawet wrzuciłem tu Typ %)
Mega łatwo ???? 18-12
masz streama?Pewne jest natomiast to, że dynamo nie wygra