airkordan23
Użytkownik
Jeju...
napisz w dziale administracja.Witam do kogo mogę napisać w sprawie nie poprawnie działającej strony forum ?
info news 54% holendrow pytanych nie wie na kogo zaglosuje jeszcze dzisPVV najwięcej miejsc w parlamencie w wyborach powszechnych w Holandii @ 2.2 Bet365
Jak dla mnie miły kurs. Wieczorem powinniśmy wiedzieć kto wygrał. Wygląda na to, że Holandia płynie wraz z prądem zmian w innych państwach.Jutro szykuje się rozgoryczenie i lament większości europejskich mediów.
Dnepr Mogilev over o,5ht ~2,00
Tyle, że tak jak wszędzie są mniej i bardziej popularne. Ostatnia debata telewizyjna odbyła się z udziałem Wildersa i Rutte. Zebrała świetny wynik oglądalności. W mediach kreowani są jako dwa polityczne bieguny. Ostatnie sondaże dają 27-24 % dla VVD, ale doskonale wiemy jak to jest z tymi sondażami. Do tego ostatnio dość popularna sepia: obecna władza (liberalna) kontra antyestablishment obalający postulaty eurocentrycznych elit. Na Trumpa kurs oscylował na niedługo przed wyborami w granicach @5, nie wspomnę już o kursach na Brexit.info news 54% holendrow pytanych nie wie na kogo zaglosuje jeszcze dzis
28partii jest do wyboru
Straszna cegłaMobis Phoebus v KT Sonicboom ????
over 111,5 @1,83 roczniak
tutaj już nie polecamwidzialem u buka kurs 4.75 czy wilders zostanie premierem 2017
tylko nie pamietam ktory buk
właśnie myślałem że się obudzą pod koniec ???? może dogrywka uratuje toStraszna cegła
Ja tak myślałem jak była linia 119.5 :]właśnie myślałem że się obudzą pod koniec ???? może dogrywka uratuje to
55 + 52 = 107Mobis Phoebus v KT Sonicboom ????
over 111,5 @1,83 roczniak