>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
catalona 704

catalona

Użytkownik
PVV najwięcej miejsc w parlamencie w wyborach powszechnych w Holandii @ 2.2 Bet365

Jak dla mnie miły kurs. Wieczorem powinniśmy wiedzieć kto wygrał. Wygląda na to, że Holandia płynie wraz z prądem zmian w innych państwach.Jutro szykuje się rozgoryczenie i lament większości europejskich mediów.

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
PVV najwięcej miejsc w parlamencie w wyborach powszechnych w Holandii @ 2.2 Bet365

Jak dla mnie miły kurs. Wieczorem powinniśmy wiedzieć kto wygrał. Wygląda na to, że Holandia płynie wraz z prądem zmian w innych państwach.Jutro szykuje się rozgoryczenie i lament większości europejskich mediów.
info news 54% holendrow pytanych nie wie na kogo zaglosuje jeszcze dzis
28partii jest do wyboru

catalona 704

catalona

Użytkownik
info news 54% holendrow pytanych nie wie na kogo zaglosuje jeszcze dzis
28partii jest do wyboru
Tyle, że tak jak wszędzie są mniej i bardziej popularne. Ostatnia debata telewizyjna odbyła się z udziałem Wildersa i Rutte. Zebrała świetny wynik oglądalności. W mediach kreowani są jako dwa polityczne bieguny. Ostatnie sondaże dają 27-24 % dla VVD, ale doskonale wiemy jak to jest z tymi sondażami. Do tego ostatnio dość popularna sepia: obecna władza (liberalna) kontra antyestablishment obalający postulaty eurocentrycznych elit. Na Trumpa kurs oscylował na niedługo przed wyborami w granicach @5, nie wspomnę już o kursach na Brexit.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom