>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Witam zarabiaczy na sporcie ????
Panowie od razu takie coś... wczoraj wchodzę na 1xbet na chata i pytam czy jest możliwość zmiany waluty na PLN a on mi na to, że tak, ale trzeba im wysłać skan dowodu oraz pobierają 10% z konta hahahaha
A co w tym dziwnego? Normalne przewalutowanie.

Ostatni raz przypominam, temat brzmi:
Typy na żywo - Dyskusja [56]

o 1xbecie czy graniu u ziemniaków są inne tematy
pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia.

Otrzymane punkty reputacji: +3
5567 719

5567

Użytkownik
Siemano. Sorry za maly off z góry. Pisalem wczoraj chyba o nowym lapku, który chodzi dużo wolniej niż mój stary. Troche mi to zajelo, ale już wiem czemu tak jest. Otoz za wszystkim stoi nowy Win10. Ja z przyzwyczajenia używam firefoxa i tym razem tez tak było, po czym odpaliłem przegladarke Edge i wszystko na niej chodzi duuuzo szybciej. Przeczytalem później w necie ciekawy artykul, no i faktycznie Microsoft jakby celowo robi kłopoty w użytkowaniu konkurencyjnych firm na Win10, niejako zmuszają tym do swoich produktów. Paranoja. No i na tym systemie jestem zmuszony uzywac przeglądarki Edge, choć wiele rzeczy mi się w niej nie podoba, np. nie ma opcji &quot;odswiez&quot; klikając na prawy przycisk myszy, opcja &quot;odswiez&quot; w tej przeglądarce jest tylko na pasku w prawym gornym rogu...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom