atp_open
Użytkownik
12/13 w finalach, ale 3:22 z Rogeremzaładowałbym grubo Rogera, ale Stan w finale zawsze gryzie kort ze skutkiem 12/13 wygranych finałów i się trochę boje, a dla emocji coś bym zagrał. Więc może Stan? ????
12/13 w finalach, ale 3:22 z Rogeremzaładowałbym grubo Rogera, ale Stan w finale zawsze gryzie kort ze skutkiem 12/13 wygranych finałów i się trochę boje, a dla emocji coś bym zagrał. Więc może Stan? ????
Swietna passa terazSan Marcos vs Cobreloa over 2.5 gola 1.83
Wyrosłem z tego dość dawno. Kompa sprzedałem, coś tam na PS3 pogrywalem. Szkoda że nie zrobili MPFUT na PS3 bo tak to miałbym izi drogę na dostanie się na finały do Katowic ale teraz wszystko poszło w nowsza generację ????Nadal gram na eslu a ty czemu nie blink boy?
Z tego się nie wyrasta stare typy grają ???? . Ja na PC gram i xbox oneWyrosłem z tego dość dawno. Kompa sprzedałem, coś tam na PS3 pogrywalem. Szkoda że nie zrobili MPFUT na PS3 bo tak to miałbym izi drogę na dostanie się na finały do Katowic ale teraz wszystko poszło w nowsza generację ????
Raczej cesar -2,5W takim razie polecam Sporting Cristal +1.5 seta 2.25 Bet365
Po zrywie pod koniec 1 seta myślałem, że się ogarnęły. Ale masz racje nie ma co się pchaćRaczej cesar -2,5 już od samego początku chciałem grać na ich win
Tam idą runy cały czas więc wieszPo zrywie pod koniec 1 seta myślałem, że się ogarnęły. Ale masz racje nie ma co się pchać![]()
Co do runów.. 10 pkt z rzędu ????Tam idą runy cały czas więc wiesz
Zdarzylem napisać hehe...Co do runów.. 10 pkt z rzędu ????