bandziorno
Użytkownik
Przecież przegrywają 0-2 ????Grubo,a to bardzo grubo:
Lotos Trefl wygra III seta @2,0 siata ????
Przecież przegrywają 0-2 ????Grubo,a to bardzo grubo:
Lotos Trefl wygra III seta @2,0 siata ????
Jak poprawią przyjęcie to luźno powinni wygrać :]Mowisz ze warto?
Bo oglądam i średnio wyglada ich gra
Ja rozumiem tylko mówię, że ogladam na tv i dlatego nie dam linka bo nie mam ale poradziłeś sobie.
Tzn? Nie będzie można wypłacać w PLN?Rafcio Tak przy wyplacie
Jak ostatnia ?hiohiihohoho
jakies 2 godziny temu tak sobiepomyslalem ze jak ktos w ekstraklapie chce pofixowac to ostatnia kolejka zeby to zrobic, przed wejsciem aferoustawy hazardowej, i tak sobie pomyslalem kto moze ustgawic czerwona kartke pierwsze co mi przyszlo to burliga ktory swoim czasem chodzil nawet do ziemnaikow za czasow gry w wisle ???? ????
nie pogralem tego ale z ciekwaosci ktory bukmacher oferuje zaklady na kartki w ekstraklasie, sts, unibet?
bo teraz przerwa na reprezentacje a 1 ma wejsc czyli praktycznie ostatia chociaz ktos tam gra tego 30 chybaJak ostatnia ?
Unibet niema
Już niektóre buki się wycofują z polskiego rynku. Na razie bet365 trzyma się mocno, wydaje się, że wszystko zależy od kolejnych ruchów rządowych służb.Taki trochę offtop...
Ta cała ustawa wpłynie jakoś na dostępność bet365 w Polsce?
Wjechałem z toba w over a tutaj 1:7 hehOver 44,5 pkt w III secie Lotos - Olsztyn @1,90 siata ????
MOCNO
Spokojnie, grają tak wyrównaną siatkówkę i robią straszne runy, wszystko jest nadal w grze i możliwe. Tylko spokój nas uratujeWjechałem z toba w over a tutaj 1:7 heh
Będzie cieploSpokojnie, grają tak wyrównaną siatkówkę i robią straszne runy, wszystko jest nadal w grze i możliwe. Tylko spokój nas uratuje
Edit. z 1:7 zrobiło się 5:8