prezes96
Użytkownik
Jazda, jazda, jazda z Prezesem!Dodatkowe punkty w II secie meczu Lotos - AZS Olsztyn @4,50 siata ????
Jazda, jazda, jazda z Prezesem!Dodatkowe punkty w II secie meczu Lotos - AZS Olsztyn @4,50 siata ????
O PANIE, reput leci jak ta lala.Jazda, jazda, jazda z Prezesem!
Dawno już się ta promocja skończyła.Siema ta promocja na unibecie z darmowymi spinami w kasynie co pisał o niej Marcin Odra dotyczy wszystkich użytkowników czy tylko wybranych? Bo ja zalogowalem się na uni i nie mam żadnego info o bonusie i w tą grę coś tam hell na która miał być ten bonus też nie mogę zagrać.
dawno = parę godzin temu ????Dawno już się ta promocja skończyła.
Czyli dawno. :grin: Jak jest fajna promocja dla Polaków to kilka godzin to jak wieczność. ???? A takiej promocji to nie było żeby dawać 750zł bez obrotu. ????dawno = parę godzin temu ????
Bo nie będziesz mial info o bonusie. Wpisz w googlach nazwe tej gry Leprechaun goes to Hell i odrazu Cię na nia przekieruje.Siema ta promocja na unibecie z darmowymi spinami w kasynie co pisał o niej Marcin Odra dotyczy wszystkich użytkowników czy tylko wybranych? Bo ja zalogowalem się na uni i nie mam żadnego info o bonusie i w tą grę coś tam hell na która miał być ten bonus też nie mogę zagrać.
... niestety... Pogoń - Jaga over 0.5 HT @ 1.80 Bet365
Mowisz ze warto?Grubo,a to bardzo grubo:
Lotos Trefl wygra III seta @2,0 siata ????
Przy wypłacie?Jak długo trwa werfikacja w unibecie bo poprosili mnie o dokumenty wysłałem i jestem cikeaw jak dlugo trzeba czekac
dej no linka ????Mowisz ze warto?
Bo oglądam i średnio wyglada ich gra
no i jest 1-0 :grin:Jak myślałem, ludzie się napalili na Milan a w takim składzie to ten kurs przedmeczowy nie był warty świeczki.
TV przyjacieludej no linka ????