>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Siema ta promocja na unibecie z darmowymi spinami w kasynie co pisał o niej Marcin Odra dotyczy wszystkich użytkowników czy tylko wybranych? Bo ja zalogowalem się na uni i nie mam żadnego info o bonusie i w tą grę coś tam hell na która miał być ten bonus też nie mogę zagrać.
Dawno już się ta promocja skończyła.

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Siema ta promocja na unibecie z darmowymi spinami w kasynie co pisał o niej Marcin Odra dotyczy wszystkich użytkowników czy tylko wybranych? Bo ja zalogowalem się na uni i nie mam żadnego info o bonusie i w tą grę coś tam hell na która miał być ten bonus też nie mogę zagrać.
Bo nie będziesz mial info o bonusie. Wpisz w googlach nazwe tej gry Leprechaun goes to Hell i odrazu Cię na nia przekieruje.
Nie wiem czy ta promocja jeszcze jest.

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
hiohiihohoho
jakies 2 godziny temu tak sobiepomyslalem ze jak ktos w ekstraklapie chce pofixowac to ostatnia kolejka zeby to zrobic, przed wejsciem aferoustawy hazardowej, i tak sobie pomyslalem kto moze ustgawic czerwona kartke pierwsze co mi przyszlo to burliga ktory swoim czasem chodzil nawet do ziemnaikow za czasow gry w wisle ???? ????
nie pogralem tego ale z ciekwaosci ktory bukmacher oferuje zaklady na kartki w ekstraklasie, sts, unibet?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom