>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
prof 62,1K

prof

Użytkownik
Rogerio Dutra Silva przegral mecz w 3 secie ze starym dziadem Ramirezem ze stanu 4-0 3 bp na 4-6 to jest chore!!!

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Tak jak Uraloczke juniorow ? (bez złośliwości)
:p
Szkoda że Cię wczoraj na plazOwce nie było ;)
Nie, ja lekko gram bo to kobiety to nie chce sobie psuć nerwów ale to Filipiny i tam runy w jedną i drugą stronę idą a poziom podobny.
Teraz grają.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Feu w siatkę +2,5 seta @ 1,66
Grajcie
Bbadii, sprawa w siatkówce do skonsultowania. ????
Dzisiaj jest ostatnia kolejka w lidze fińskiej. O wejście do Playoffów walczą z dołu Isku, Leka i Ducks. Z tym, że Isku gra z Loimu, a Ducks z Riento. Jak sądzisz, sensacje w obydwu meczach, czy dograją to ze spokojem? Bo po przeanalizowaniu sytuacji w tabeli wychodzi mi, że jeżeli Leka przegra dzisiaj z Sampą, to Ducks i Isku grają dalej. Co sądzisz? ????

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - FIVB Sydney - Kobiety

Bell/Palmer vs Artacho/Ngauamo 1 @ 1.83 Bet365
Do gry na ranekk
⛔⛔na własne życzenie. Myślę, że jakiś rekord zepsutych zagrywek to chyba pobiły. W samym TB 4 albo 5 , a wcześniej przynajmniej drugie tyle. Palmer doświadczona, a młodziutka Bell wyglądała kilka razy lepiej.

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Bbadii, sprawa w siatkówce do skonsultowania. ????
Dzisiaj jest ostatnia kolejka w lidze fińskiej. O wejście do Playoffów walczą z dołu Isku, Leka i Ducks. Z tym, że Isku gra z Loimu, a Ducks z Riento. Jak sądzisz, sensacje w obydwu meczach, czy dograją to ze spokojem? Bo po przeanalizowaniu sytuacji w tabeli wychodzi mi, że jeżeli Leka przegra dzisiaj z Sampą, to Ducks i Isku grają dalej. Co sądzisz? ????

Riento już praktycznie o nic nie walczy bo oni spadają na 100% do niższej ligi. Leka już na pewno zostaje bo nawet jeżeli dostaną 0-3 to i tak mają lepszy bilans bunktowy od Isku czy Ducks. Isku musi wygrać i liczyć że Riento urwie punkty Ducks, ale to fińska więc nic nie wiadomo ????

D 319

defox

Użytkownik
Ehhh dalem grubo over 21.5 w mecxu Mlademovic i Kuznetsova za naprawde duza stawke a caly wieczor myslalem zeby dac Vesnine. Ta cala Kiki potrsfi zagrac tylko 2, 3 mecze na dorbym poziomie. To samo bylo w Acapulco. Jak ja jej nie lubie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom