Tenisika pare meczy sie ogladaMilo czasem mam wrażenie, że pół oferty oglądasz w jednym momencie ????
Tenisika pare meczy sie ogladaMilo czasem mam wrażenie, że pół oferty oglądasz w jednym momencie ????
Akurat w singlu gość gra dobrze serve and volley i przeciwnicy na poziomie itf nie dają sobie kompletnie rady.Masakra a ten jego ryj :] on rusza się serio jak niepełnosprawny ja się dziwie jak on się przebil z tych itfów
A sorry, w takim razie flashscore ma pomyłkę, bo pokazują 4:40 ????To już jutro będą grane. Japonki mogą je wypunktowac ale ciężko będzie. Łatwa drogę do finału mają, ale tam oklep zbiorą.
No gra to, ale jakie on volleye psuje masakra... a wymiany jego to śmiech jakiś niedawno zleciał poza 300 w sumie to jego miejsceAkurat w singlu gość gra dobrze serve and volley i przeciwnicy na poziomie itf nie dają sobie kompletnie rady.
też czuję, że warto w dogi, obawiam się jednak, że obydwie nie ugrają, ale powodzenia ????
????Rangers 5 gol @2,30
CHI Bulls
typ: under 54,5 pkt w IV kwarcie
kurs: 1,83
pewnie tak, nie gram grubo ale cos czuje że to wejdzie. Napewno bardziej widze vesine niż sveteteż czuję, że warto w dogi, obawiam się jednak, że obydwie nie ugrają, ale powodzenia ????