ftwlol
Użytkownik
nie żeby coś, ale kei go szybko połamie, ruletka poszła więc komuś siądzieJa po tym secie bede gral Skarpete, jeszcze lepiej jakby set 2 zakonczyl sie 6:1, 6:2 i wtedy wjezdzam w Skarpete
nie żeby coś, ale kei go szybko połamie, ruletka poszła więc komuś siądzieJa po tym secie bede gral Skarpete, jeszcze lepiej jakby set 2 zakonczyl sie 6:1, 6:2 i wtedy wjezdzam w Skarpete
Ładnie grały ale teraz robią głupie błędy. Mimo to value i na Niemki w życiu bym tak małego kursu nie wystawił.Tilley/Bain @ 5
Z plażówki, wczoraj ładnie grały, próbuję.
Ja się nie znam ???? nie znam tych drugich, ale te jak dla mnie mają naprawdę dobrą zagrywkę.Ładnie grały ale teraz robią głupie błędy. Mimo to value i na Niemki w życiu bym tak małego kursu nie wystawił.
A gdzie ja napisałem, że polecam ???? ?Quick jest śmieszny, gośc poleca kurs 5 po czym piszę, że się na tym nie zna.
Oglądnąłeś kiedyś chociaż cały mecz ? ????
to się nazywa run 13-10 13-15 to tak jakbyś nie wiedział Quick :]
Dziś będą jeszcze grać ???? ?Jednak nie bez powodu był na Nie kurs 6.50...
Proste błędy, ale też pogoda robi swoje
Trzeba grać przeciwko Niemkom bo nie mogę patrzeć na grę Behrens...
Ta, Roger podał typ na Kanadyjki i się z Nim zgadzam. Po tym meczu grają.Dziś będą jeszcze grać ???? ?
Ale chodziło mi o te, co teraz grają. Czy tylko po 1 meczu.Ta, Roger podał typ na Kanadyjki i się z Nim zgadzam. Po tym meczu grają.
Jak przegrają to odpadają bo to drabinka jest, mało par na grupy.Ale chodziło mi o te, co teraz grają. Czy tylko po 1 meczu.