Borussia o 2.5 @2.62
Florian Thauvin strzeli gola @5
Nishikori 1 set @2.75
przecież jest 1:1UCD coś przegrywa, a miał wciśnąć...
Baskonia - 3.30 - Unibet ???? . 30:33 w plecy na obecną chwilę, ale grają o awans, wiadomo, że CSKA zawsze mega trudny rywal, ale widzę value xD.
Mimo wszystko spróbuję, najwyżej zostanę skarcony :grin:.
Mizoe/Hashimoto - 5.50 xD.
Nie wierzę, w to co zobaczyłem. Jak można zagrać, aż tak różne połowy ? Nie widziałem drugiej takiej drużyny, która by tak zagrała.Oglądam ten mecz Gieksy i przecieram oczy. Jak ktoś już wcześniej wspomniał nie wyobrażam sobie żeby ta drużyna z taką grą nie awansowała, tak jak nie wyobrażam sobie, żeby tego meczu nie wygrali. Ta pierwsza połowa to była dosłownie deklasacja !! Kto oglądał wie o czym mówię. Jak zagrają tak w II połówce to o zwycięstwo jestem spokojny.
GKS Katowice 2.28
Siatkówka plażowa - FIVB Sydney - Kobiety
Mizoe/Hashimoto vs Strauss/Strauss 1 @ 2.00 Bet365
Mecz od 22:00
Japonki mają gorsze warunki fizyczne, ale bardzo mądrze potrafią szukać wolnej przestrzeni po stronie rywalek i technicznymi atakami kończyć swoje akcje. Tym bardziej, że przyjmują bardzo pewnie. Druga sprawa to gra w defensywie gdzie mają ogromną przewagę. Siostry Strauss są dosyć sztywne, nie pracują nisko na nogach i przede wszystkim spokojnie możne je po celować zagrywką. Solidność, mocna obrona i skuteczna zagrywka w mojej ocenie wystarczy na pokonanie bardzo chimerycznych Austriaczek.
cos jeszcze na dzis bedzie ? ????
Ja po tym secie bede gral Skarpete, jeszcze lepiej jakby set 2 zakonczyl sie 6:1, 6:2 i wtedy wjezdzam w Skarpetemake money kei, tylko nie zepsuj 2 seta, 2.30 rzadko na niego się zdarza i jeszcze ze skarpetą? no way