>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
W 82

wilshere

Użytkownik
W meczu kitajca polecam poczekac, byc moze kei w 2 secie pozamiata Soca. A pozniej polecam grac na Soca, kurs bedzie wisial w okolicach 3

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Baskonia - 3.30 - Unibet ???? . 30:33 w plecy na obecną chwilę, ale grają o awans, wiadomo, że CSKA zawsze mega trudny rywal, ale widzę value xD.
✅✅✅✅✅
Pięknie Baskonia, jak się chce to można ???? . 79:78.
✅✅✅✅✅
Mimo wszystko spróbuję, najwyżej zostanę skarcony :grin:.
Mizoe/Hashimoto - 5.50 xD.
✅✅✅✅✅
Czułem, że się obudzą. Coś pięknego xD. 1:2.
✅✅✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Oglądam ten mecz Gieksy i przecieram oczy. Jak ktoś już wcześniej wspomniał nie wyobrażam sobie żeby ta drużyna z taką grą nie awansowała, tak jak nie wyobrażam sobie, żeby tego meczu nie wygrali. Ta pierwsza połowa to była dosłownie deklasacja !! Kto oglądał wie o czym mówię. Jak zagrają tak w II połówce to o zwycięstwo jestem spokojny.
GKS Katowice 2.28
Nie wierzę, w to co zobaczyłem. Jak można zagrać, aż tak różne połowy ? Nie widziałem drugiej takiej drużyny, która by tak zagrała.
⛔
Panowie grał ktoś Krogh&#39;a od rogera w Unibecie ? Pazie coś kombinują, najpierw rozliczyli kupon, kwota pojawiła się na koncie, żeby za chwilę anulować wypłatę i do teraz czekam na rozliczenie. Po rozmowie na czacie gość w ogóle zdziwiony, że zawody są skończone. Dostał wyniki z oficjalnej fisu i tyle. Pomyśleć, że z tego buka grube tysiące się wypłacało i nigdy nie było problemów czy z rozliczeniem czy z wypłatą. Teraz powrót do internetowego i taki zawód. Zeszli strasznie na psy.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - FIVB Sydney - Kobiety

Mizoe/Hashimoto vs Strauss/Strauss 1 @ 2.00 Bet365

Mecz od 22:00
Japonki mają gorsze warunki fizyczne, ale bardzo mądrze potrafią szukać wolnej przestrzeni po stronie rywalek i technicznymi atakami kończyć swoje akcje. Tym bardziej, że przyjmują bardzo pewnie. Druga sprawa to gra w defensywie gdzie mają ogromną przewagę. Siostry Strauss są dosyć sztywne, nie pracują nisko na nogach i przede wszystkim spokojnie możne je po celować zagrywką. Solidność, mocna obrona i skuteczna zagrywka w mojej ocenie wystarczy na pokonanie bardzo chimerycznych Austriaczek.
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom