Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
A czy ja komentuje coś Twojego? Fajnie że wygrałeś, faworyt pre knack więc pograłem ????
Prefexis Menen i tak z 0-2 na 3-2 wyszło, pograłem sobie dla jaj, udało się wygrać więc jestem na plusie nawet jak mi knack nie weszło ????
coś chyba nie do końca skrupulatnie to zrobiłeś koleżko ???? ale mi to tam wisi i powiewa, zawsze to dobrze znaleźć "frajera" co Cię wyręczy, tylko następnym razem zrób to dokładnie
w sumie z tymi emocjami to musze przyznac racje, jak ktos bedzie nastepnym razem cos podawal to niech napisze czy gra dla kasy czy dla emocji... wtedy bedzie mozna latwiej zrozumiec podany typ
Peng ostatnio jakas lekka kontuzje z tego co mi sie zdaje, trzeba zobaczyc pierwsze gemy po wynikach wszystko wskazuje na Konjuh a mam jakies dziwne przeczucie, ze Peng cos tu ugra.