H
733
hajs_enberg
Użytkownik
ciezki ten mecz dla oka stonki z foggiem tak przebijanka z autami ciezko sie to oglada
Flamengo v Portuguesa
over 1.5ht
1.61 Bet365
Goffin 2set @2.50
szybko Czekamy na drugą połowęFlamengo v Portuguesa
over 2.5ht
2.62 Bet365
nie chodzilo mi o wynik, a o stwierdzenie, że "były fajne emocje" ale luzA czy ja komentuje coś Twojego? Fajnie że wygrałeś, faworyt pre knack więc pograłem ????
Prefexis Menen i tak z 0-2 na 3-2 wyszło, pograłem sobie dla jaj, udało się wygrać więc jestem na plusie nawet jak mi knack nie weszło ????
jemu się mózg wyłączył może chociaż 3ciego weźmie co i tak może być trudne ;]Goffin 2set @2.50
coś chyba nie do końca skrupulatnie to zrobiłeś koleżko ???? ale mi to tam wisi i powiewa, zawsze to dobrze znaleźć "frajera" co Cię wyręczy, tylko następnym razem zrób to dokładnie
Nie ma za co . Zebys potem nie pisal, ze same minusy Tobie rozliczam.
w sumie z tymi emocjami to musze przyznac racje, jak ktos bedzie nastepnym razem cos podawal to niech napisze czy gra dla kasy czy dla emocji... wtedy bedzie mozna latwiej zrozumiec podany typnie chodzilo mi o wynik, a o stwierdzenie, że "były fajne emocje" ale luz
Ehh Fabio mial szanse wielokrotnie odlamac w 2 secie ale nie udalo sie a do tego pod koniec od niechcenia gra .Fabio Fognini DW 2:0 2,75 Bet365.
w drugiej połowie jeszcze przyciśniemy ten mecz ????Flamengo v Portuguesa
over 4.5ht
3.25 Bet365
Spróbuję ????
Peng ostatnio jakas lekka kontuzje z tego co mi sie zdaje, trzeba zobaczyc pierwsze gemy po wynikach wszystko wskazuje na Konjuh a mam jakies dziwne przeczucie, ze Peng cos tu ugra.Konjuh do gry?
ostatnio dobrze pogrywa. Da rade Peng?