A czy ja nie napisałem tego samego?wygranie 6-0 seta o niczym nie swiadczy, czesto zawdoniczka przy beznadziejnej sytuacji osdpuszcza granie a uderza na pelnej w drugim, i zazwyczaj pada conajmniej 10 gemow pozniej ze wskazaniem na doga ale co ja wiem.
Raz przegrasz 300, a raz wygrasz xdDa się wyłączyć zamykanie zakładów? Bo właśnie przez to straciłem 300zł ???? ???? ???? Chodzi o bet365
Ja nawet delikatnie poszedłem w stronę undera ????Ajjj w Belgii tyle bramek a ja się bałem i odpuściłem granie overa ????
Souza 6:3 --> 6:8 Jarry, miałem 2:0 na Jarry ???? ????Raz przegrasz 300, a raz wygrasz xd
To jeszcze lepiej ???? chciałem dać overy w Niemczech, w Lyonie i właśnie w Belgii a skończyło się tylko na Lyonie bo myślę sobie gdzie aż tyle meczy, pewnie coś nie wejdzie ????Ja nawet delikatnie poszedłem w stronę undera ????
Szwedzka scena zawodzi ostatnio, raczej marne szanse na jakieś dobre wyniki dla obu szwedzkich formacji w najbliższej przyszłościAż przykro patrzeć na NiP, który wygrywa 2x pistolkę na nuke i przegrywa aktualnie 14-6
Poczekaj na fnatic.Szwedzka scena zawodzi ostatnio, raczej marne szanse na jakieś dobre wyniki dla obu szwedzkich formacji w najbliższej przyszłości
Jesli Twój typ wejdzie to i mój powinien bo licze że goscie nie strzeląBezsensu ten handi. Celta over 1.5 masz po @3.25 wiec po co ryzykować że Krasnodar coś strzeli..?
jak będą częściej się wymieniać z Godsent to na pewno się rozkręcą ???? #nooffensePoczekaj na fnatic.
NiP gra po prostu źle, fnatic jeszcze nie gra dobrze.