>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
większość dalej jedzie po samej nazwie, skoro gra Untied i te Ibry Rooneye to trzeba ich ładować, mimo że grają gdzieś hen daleko w Rosji

R 1,6K

ranver

Użytkownik
no tak poczytalem i eksperta to z siebie nie robisz toc Ci do niego za duzo brakuje ale osmieszyles sie swoja badz co b adz jak to nazwac analiza , Pasek juz Ci zwrocil uwage na Twoja wiedze koniec tematu bo szkoda mojego cennego czasu na Ciebie
gowno o mnie wiesz a piszesz ze mam zerowe pojecie na dany temat, ty chyba z piaskownicy dopiero wyszedles. Graj sobie Lyon i tyle.

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
większość dalej jedzie po samej nazwie, skoro gra Untied i te Ibry Rooneye to trzeba ich ładować, mimo że grają gdzieś hen daleko w Rosji
Jak już się czepiasz, to doskonale wiedziałem, w jakich warunkach przyszło grać Manchesterowi i nawet napisałem, że gram dość przekornie.

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
ESL Pro League Season 5 Europe
mouz v North mirage
mouz +3,5 @ 2.02
FaZe v NiP nuke
NiP +4,5 @ 1.81

Pinek, mecz za 10 min

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
CS-a już nie ruszam mam mega pecha do tej gry : ) jestem na sporym minusie niestety
Granie overdogów na mapie dla nich korzystnej gdy zaczynają po gorszej stronie lub gdy przerżnęli pistola, easy kursy +0,4-0,5 do wyjściowych ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom