8,7K kubarks Użytkownik Marzec 9, 2017 #1261 większość dalej jedzie po samej nazwie, skoro gra Untied i te Ibry Rooneye to trzeba ich ładować, mimo że grają gdzieś hen daleko w Rosji
większość dalej jedzie po samej nazwie, skoro gra Untied i te Ibry Rooneye to trzeba ich ładować, mimo że grają gdzieś hen daleko w Rosji
841 marcysko Użytkownik Marzec 9, 2017 #1263 większość dalej jedzie po samej nazwie, skoro gra Untied i te Ibry Rooneye to trzeba ich ładować, mimo że grają gdzieś hen daleko w Rosji Kliknij aby rozwinąć... Eee Rostów geograficznie leży baaardzo blisko od granicy ????
większość dalej jedzie po samej nazwie, skoro gra Untied i te Ibry Rooneye to trzeba ich ładować, mimo że grają gdzieś hen daleko w Rosji Kliknij aby rozwinąć... Eee Rostów geograficznie leży baaardzo blisko od granicy ????
8,7K kubarks Użytkownik Marzec 9, 2017 #1264 Eee Rostów geograficznie leży baaardzo blisko od granicy ???? Kliknij aby rozwinąć... :] :grin:
3,7K rafcio_100 Użytkownik Marzec 9, 2017 #1266 I ostatnie typy na dzisiaj: Lyon - Roma, over 1.5 @ 1.16 Schalke 04 - Monchengladbach, over 1.5 @ 1.34 AKO: 1.55 betsson
I ostatnie typy na dzisiaj: Lyon - Roma, over 1.5 @ 1.16 Schalke 04 - Monchengladbach, over 1.5 @ 1.34 AKO: 1.55 betsson
312 minglee Użytkownik Marzec 9, 2017 #1267 LoL - Vitality @1.80 lekko mają dobry team comp imo Kliknij aby rozwinąć... No i fajnie chociaż się Kinguin zwróciło
LoL - Vitality @1.80 lekko mają dobry team comp imo Kliknij aby rozwinąć... No i fajnie chociaż się Kinguin zwróciło
933 henek9 Użytkownik Marzec 9, 2017 #1268 Pogram sobie dubla : Besiktas strzeli 1.44 Lyon bts 1.50 AKO 2.17 Ogien !!!
R 1,6K ranver Użytkownik Marzec 9, 2017 #1269 no tak poczytalem i eksperta to z siebie nie robisz toc Ci do niego za duzo brakuje ale osmieszyles sie swoja badz co b adz jak to nazwac analiza , Pasek juz Ci zwrocil uwage na Twoja wiedze koniec tematu bo szkoda mojego cennego czasu na Ciebie Kliknij aby rozwinąć... gowno o mnie wiesz a piszesz ze mam zerowe pojecie na dany temat, ty chyba z piaskownicy dopiero wyszedles. Graj sobie Lyon i tyle.
no tak poczytalem i eksperta to z siebie nie robisz toc Ci do niego za duzo brakuje ale osmieszyles sie swoja badz co b adz jak to nazwac analiza , Pasek juz Ci zwrocil uwage na Twoja wiedze koniec tematu bo szkoda mojego cennego czasu na Ciebie Kliknij aby rozwinąć... gowno o mnie wiesz a piszesz ze mam zerowe pojecie na dany temat, ty chyba z piaskownicy dopiero wyszedles. Graj sobie Lyon i tyle.
3,7K rafcio_100 Użytkownik Marzec 9, 2017 #1270 większość dalej jedzie po samej nazwie, skoro gra Untied i te Ibry Rooneye to trzeba ich ładować, mimo że grają gdzieś hen daleko w Rosji Kliknij aby rozwinąć... Jak już się czepiasz, to doskonale wiedziałem, w jakich warunkach przyszło grać Manchesterowi i nawet napisałem, że gram dość przekornie.
większość dalej jedzie po samej nazwie, skoro gra Untied i te Ibry Rooneye to trzeba ich ładować, mimo że grają gdzieś hen daleko w Rosji Kliknij aby rozwinąć... Jak już się czepiasz, to doskonale wiedziałem, w jakich warunkach przyszło grać Manchesterowi i nawet napisałem, że gram dość przekornie.
8,7K kubarks Użytkownik Marzec 9, 2017 #1272 ESL Pro League Season 5 Europe mouz v North mirage mouz +3,5 @ 2.02 FaZe v NiP nuke NiP +4,5 @ 1.81 Pinek, mecz za 10 min
ESL Pro League Season 5 Europe mouz v North mirage mouz +3,5 @ 2.02 FaZe v NiP nuke NiP +4,5 @ 1.81 Pinek, mecz za 10 min
1,4M verno Znawca - Hokej Marzec 9, 2017 #1273 No i fajnie chociaż się Kinguin zwróciło Kliknij aby rozwinąć... Cache Kinguin mogłeś odrobić
312 minglee Użytkownik Marzec 9, 2017 #1274 Cache Kinguin mogłeś odrobić Kliknij aby rozwinąć... CS-a już nie ruszam mam mega pecha do tej gry : ) jestem na sporym minusie niestety
Cache Kinguin mogłeś odrobić Kliknij aby rozwinąć... CS-a już nie ruszam mam mega pecha do tej gry : ) jestem na sporym minusie niestety
10,8K pasek Użytkownik Marzec 9, 2017 #1275 CS-a już nie ruszam mam mega pecha do tej gry : ) jestem na sporym minusie niestety Kliknij aby rozwinąć... Granie overdogów na mapie dla nich korzystnej gdy zaczynają po gorszej stronie lub gdy przerżnęli pistola, easy kursy +0,4-0,5 do wyjściowych ????
CS-a już nie ruszam mam mega pecha do tej gry : ) jestem na sporym minusie niestety Kliknij aby rozwinąć... Granie overdogów na mapie dla nich korzystnej gdy zaczynają po gorszej stronie lub gdy przerżnęli pistola, easy kursy +0,4-0,5 do wyjściowych ????
5,2K quick. Znawca Tenis Marzec 9, 2017 #1276 Moja pefka over w Nikozji Tyle szans mieć to za mało...
1,4M verno Znawca - Hokej Marzec 9, 2017 #1279 Njardvik 3gol @1.66 Kliknij aby rozwinąć... po drugiej czerwonej to już była peffka ????