prezes96
Użytkownik
Kto pierwszy 15 bramek w II połowie -ŻADNA @2.30 w meczu Zagrzeb a Celje (ręczna)
Kto pierwszy 15 bramek w II połowie -ŻADNA @2.30 w meczu Zagrzeb a Celje (ręczna)
tak mam pretensje to jest moje zdanie i tyle . ten temat jakbys nie wiedzial nie sluzy do przestawiania argumentow tylko napisania paru luznych slow, tematy z analizami sa gdzie indziej , takze nie potrzebnie odpisywales bo tylko sie osmieszyles.kolezko drogi nie moge sie pohamowac i musze Ci odpisac, na temat uszczypliwosci wypowiadal sie nie bede za to na temat Twojej analizy moglbym juz bardziej, nie przedstawiles zadnych rzeczowych argumentow na ten mecz a masz prstensje, do osoby ktora zwraca uwage na te analize ktora moim zdaniem jest bardziej chujowa jak Najman w klatce
Under 28.5 bramek Zagrzebia @1.90 (ręczna)
nikt tu nie przedstawia argumentow czlowieku przejrzyj sobie ostatnie strony i zobacz czy ludzie cos pisza w ogole na temat typow live ktore podaja czy podaje suche typy , to ze ja napisalem pare slow od siebie to chyba + dla mnie ? I robie z siebie eksperta bo napisalem trzy linijki na temat meczu hehe strasznie masz dziwne rozumowanie. Mysl sobie co chcesz.masz racje czuje sie tak osmieszony ze az mi z tym zle, jutro pojde do pscholodzki, kolego to nie jest czateria podajesz typ, argumentujesz i finito, ja za to sie do czegos innego przyczepilem u Ciebie, pojecie masz zerowe na dany temat a robisz z siebie eksperta, no skad ja to znam z jakiej nacji ops (tego nie napisalem) przedstawisz argumenty na kopana to mi zamkniesz pysk w sumie powinienem napisac, ze pozdrawiam ale napisze, ze czekam na uzasadnienie
rostov - united
Under 2,5 @2,00 B365
Szkoda bo okazji multum i ta poprzeczka ze srodka boiska :grin:Apoel DNB @21 @Bet365
wyłączył mózg czy coś przed 2gim setemKhachanov 2. set @2.58 Fortuna
????A ja gram trochę przekornie:
Rostov - Manchester United @ 1.81
betsson