>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
arzoo 63

arzoo

Użytkownik
Ja bym kartek nie grał, dzisiaj w wywiadzie mówili, że LE ważniejsza od FA Cup bo wygrana da LM i dla nich to łatwiejsza droga niż top4 w PL. Nie sądze zeby się zabijali w tym meczu o wynik 50/50 te kartki nie ma value po 1.7.
Osobiście takie konferencyjne gadanie mnie nie przekonuje. Typ raczej czysto statystyczny - Chelsea prawie kartek nie łapie, Manchester zawsze coś. Można poczekać na składy, ale jeśli zagrają Mata, Herrera, Valencia to widzę tu Value ???? Inna sprawa, że wątpię żeby występujący zawodnicy (nawet jak MU wystawi słabszy skład) nie będą się spinać, gdy grają bądź co bądź topowe angielskie drużyny ????

Jedyne co mnie martwi to sędzia Oliver, który kartek ogólnie dawać nie lubi i linia może być na styku

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Georges jest bezradna i te rozmowy z trenerem smiech przez lzy widac jest bezradna ale 2 seta po 1.5 bym nie ruszal, dolozylem jeszcze Davis na 1 seta przed meczem (statystycznie niemka dostaje ostre wciry w 1 secie a watson na odwrot) i czekam na mecz
e: psuje jednak caly czas a pierwsze dwa gemy weszla na takiej koncentracji, ze sie zastanawialem czy to bylo dobrym posunieciem zeby grac na Davis, co prawda walila w outy ale wygladala na w miare dobrze ale chyba sie nie ogarnie jednak.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom