http://prntscr.com/ej5es7Pany ile teraz wynosi prowizja za wypłatę z bankomatu ze skrilla? Bo coś tam się zmieniło/ miało zmienić?
taka przewaga i od 40minut brak gola ;sMAS Fes v Gagnoa
over 4.5
1.80 Bet365
Od 16:00 gram z Tobą wszystkie typy, które tu podajesz, jestem 63 grosze do przodu przy stawce 20zł/typ ????taka przewaga i od 40minut brak gola ;s
Dzisiaj słabo, ale na lizaka masz ????Od 16:00 gram z Tobą wszystkie typy, które tu podajesz, jestem 63 grosze do przodu przy stawce 20zł/typ ????
Dzięki!
Real gol przed 60 min @ 1.83
co niektórzy są tu idiotami czy po prostu są niedorozwinięci? inaczej tego nie można nazwać...
zakład 'gol do 40:00' a bramka wpada w 39:59 i pytają czy zakład wygrany/przegrany ???? ???? ????
rozliczą jako przegrany? to pisać na czacie i się kłócić o sprawiedliwość.
na stronie uefa jest błąd, bo gol padł w 40' a nie w 41' (może poprawią)
Bukmachersko dzień tragedia :/ musisz poratować Excelem ????Siemandero Wszystkim! Jak dzien i wieczor?
Kwestia przyzwyczajenia, to forum bukmacherskie, wystarczy że ktoś zbierze więcej i już emocje biorą góre ;>Jeśli to do mnie, a pewnie tak, to nie pytałem czy wygrany lub przegrany. Zapytałem jedynie kiedy padła bramka zdaniem reszty, tyle, także nie wiem po co sztuczna spina ????
Troche ironicznie to zabrzmialo.Od 16:00 gram z Tobą wszystkie typy, które tu podajesz, jestem 63 grosze do przodu przy stawce 20zł/typ ????
Dzięki!
Podbijam, czasami taki jad się z ludzi wylewa że to tragedia, przecież nikt nie każe Ci grać tego co gra Verno. Myślisz że wszystkim wchodzi 100%? Bez jaj, Verno podaje naprawdę fajne typy, przecież od Ciebie zależy czy to zagrasz czy nie;p DramatTroche ironicznie to zabrzmialo.
Patrzac na tego "uzytkownika",a raczej na jego reputacje to wydaje sie,ze "czesc" typerow uszczesliwil.
Jednak ja zauwazylem,ze duzo osob by tylko chcialo brac typy za free i jedynie wygrywac a tak w bukmacherce nie ma.
A jesli juz podany typ wejdzie to zero wdziecznosci,jednak jesli typ nie wejdzie to wtedy pretensje.
Wszyscy jestesmy tutaj w jednym celu - zeby wygrywac,ale zawsze sie nie da,tak wiec szanujmy siebie nawazjem i doceniajmy checi typerow,ktorzy dziela sie swoimi typami,czesto bardzo dobrymi.