zakład brzmi gol przed 40:0040 minuta zaczyna sie od 39:01
@betinos proszę Cię, jak nie wiesz o czym mowa to się nie udzielaj na siłę ????40 minuta zaczyna sie od 39:01
Faktycznie betinos ma racje.40 minuta zaczyna sie od 39:01
Ale zakład "gol przed 40:00". Pozdrawiam40 minuta zaczyna sie od 39:01...Czyli akład przegrany.
i kończy się na 39:5940 minuta zaczyna sie od 39:01
????@betinos proszę Cię, jak nie wiesz o czym mowa to się nie udzielaj na siłę ????
Ciekawe jak to będzie. Znam sytuacje w której były bardziej "kontrowersyjne" tego rodzaju przypadki właśnie w 365 z reguły na niekorzyść stawiającegoAle dlaczego, skoro to jest jasne, że przed 40:00. Napisane, niby dział reklamacji ogarnia ????
Kasa kasą, ale sam fakt, że tak sobie na luzaku już walą minusa ????
Racja ale wydaje mi się, że liczą to właśnie do 39:59 aczkolwiek moge się mylić40 minuta zaczyna sie od 39:01
No zobaczymy, nic się nie stanie, no ale co mam za darmo im dać...Ciekawe jak to będzie. Znam sytuacje w której były bardziej "kontrowersyjne" tego rodzaju przypadki właśnie w 365 z reguły na niekorzyść stawiającego
To na pewno, bo kiedyś zakład z automatu poszedł na plus, jak grałem gola do 30:00 a wpadł 29:15Racja ale wydaje mi się, że liczą to właśnie do 39:59 aczkolwiek moge się mylić
Czyli gol zostal strzelony w 40 minucie meczu i jest przegrany.i kończy się na 39:59
a tu gol ewident 39:59 więc powinni mu dać wygraną
nie rozumiesz, że zakład na gol do 39:59?Czyli gol zostal strzelony w 40 minucie meczu i jest przegrany.
W calorocznym? Od kiedy?Czyli gol zostal strzelony w 40 minucie meczu i jest przegrany.
Ty dalej swoje, a Ci tu tłumaczą... Miałem w b365 gol przed 80:00 minutą, padł 79:54 i zakład wygrany. Pomylili się?Czyli gol zostal strzelony w 40 minucie meczu i jest przegrany.