>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Las Animas(Kosz Chile) under 162.5 @ 1.83 Bet365
Dallas Under 216 @ 1.90 Bet365

Ako 3.47 za 2 Stale stawki. # Polecam. Co do NBA to dzisiaj szykuje sie duzo overkow, buki zanizone linie na mecze...w granicach 200-203, jak juz cos to warto atakowac 3+ kursy jodnosnie linii.
Las Animas 80:76...156 ✅ ✅ ✅
Dallas 98:100...198..✅ ✅ ✅ Booker prze kocur!

o widze wlasnie. Excel oscylowal tutaj 156-159...mialem wam pisac o grubszym becie na over jak byla linia 140, ale overkow zwyklem nie podawac:p Tak xzy inaczej jest dobrze juz. Teraz tylko Dallas under 216

Excel 1:2 Vegas....Lecimy po koszykarskiego lamanca!
Excel 2:2 Vegas!

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Surabaya under 150.5( indonezja kosz)@ 1.83 Bet365. start za 10 min. Stala stawka. Ostatni meczyk nocnego tourne. Czy bedzie comeback Z 0:2 na 3:2? Jestem pozytywnie nastawiony ze tak!.

T 41

thomaszc

Użytkownik
pospisil cos kiedys gral, teraz to najwyzej moze na challengery jezdzic. To Murray gra katastrofe a nie on cos pozytywnego
Challengery jednak nie, Murray ponizej normy, ale ten znalazl dobra taktyke na Andy&#39;ego (na szczescie, bo nie lubie Murraya ogladac :p) serwis i do siatki ;)

seba6 533

seba6

Użytkownik
Challengery jednak nie, Murray ponizej normy, ale ten znalazl dobra taktyke na Andy&#39;ego (na szczescie, bo nie lubie Murraya ogladac :p) serwis i do siatki ;)
Jedna jaskolka wiosny nie czyni. Zdania nie zmieniam ze pospisil to challengerowiec w obecnym czasie. Z reszta tutaj w 2 rundzie juz pewnie poleci z Lajovicem. 60% wygranych po 1 serwisie grajac s&amp;v to patola

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Co za mecz. Sick.
Swoją drogą te zasady kiedy mogą a kiedy nie sprawdzić czy był błąd są dla mnie chore. Jak coś może być non reviewable. Przecież to jest sytuacja zero jedynkowa: albo wyszedł albo nie.
Czyli nei gwizdną a był błąd nie mogą tego odwrócić, ale jak gwizdną a błędu nie było to mogą to zmienić. Totalnie bez sensu.
Nie zmienia to faktu, że chylę czoła przed Wizards. Taki powrót. Naprawdę ten sezon zapowiada się wyjatkowo bo stworzyli paczkę, a tego przed sezonem się nie spodziewałem.

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Co za mecz. Sick.
Swoją drogą te zasady kiedy mogą a kiedy nie sprawdzić czy był błąd są dla mnie chore. Jak coś może być non reviewable. Przecież to jest sytuacja zero jedynkowa: albo wyszedł albo nie.
Czyli nei gwizdną a był błąd nie mogą tego odwrócić, ale jak gwizdną a błędu nie było to mogą to zmienić. Totalnie bez sensu.
Nie zmienia to faktu, że chylę czoła przed Wizards. Taki powrót. Naprawdę ten sezon zapowiada się wyjatkowo bo stworzyli paczkę, a tego przed sezonem się nie spodziewałem.
Dlaczego już nie typujesz NBA? A Wizards się zagrali dopiero po 1/3 sezonu a nie przed sezonem czy na początku o czym tu gadasz, początek te 20 gier to była kompromitacja, hala w Washingtonie była zawsze pusta

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Ta Coco gra nawet drugi serwis tak że Safarova nie ma nic do powiedzenia, z drugiej strony Lucie ma dzień w którym robi 4 z rzedu nie wymuszone błędy przy wymianie z glebi kortu, więc z czym do ludzi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom