>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Ale Krasić dał ciała hahaha Niezgoda 2-1!!
Bauru set siedzi. Chociaż jak z 24-21 zrobili 24-24 to myslalem, ze słabo będzie.
3 set Bauru 2,37

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Powiem tyle na h#j Legii jakis Necid skoro wychowanek biega w Ruchu i strzela bramki w kazdym meczu, brawo Jarek Niezgoda przyszły Nikolic w Legii!!!

hohoho44 165

hohoho44

Użytkownik
dzięki, od czasu do czasu zdarzają się bardzo kiepscy typerzy, którzy robią mi zamieszanie w głowie. Nie pije do nikogo ale Randomizer wobec Cz może skorzysta ????

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Powiem tyle na h#j Legii jakis Necid skoro wychowanek biega w Ruchu i strzela bramki w kazdym meczu, brawo Jarek Niezgoda przyszły Nikolic w Legii!!!
TO samo miałem pisać, najlepsze to , że mogą w każdej chwili skrócić wypożyczenie to wolą te czeskie drewno i tego bambusa co na stadion trafić nie może ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
gaara88 327

gaara88

Użytkownik
TO samo miałem pisać, najlepsze to , że mogą w każdej chwili skrócić wypożyczenie to wolą te czeskie drewno i tego bambusa co na stadion trafić nie może ????
To by się Ruch obraził i już by nie było ogrywania młodzików z Legii ;p

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
dzięki, od czasu do czasu zdarzają się bardzo kiepscy typerzy, którzy robią mi zamieszanie w głowie. Nie pije do nikogo ale Randomizer wobec Cz może skorzysta ????
????

Z reguly nie ignoruje nikogo, chociaz paru userow by sie nadawalo.
W kazdym razie wiedzialem o tej opcji, ale dzieki za przypomnienie ????

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Ten czeski bambus nawet rozmiaru obuwia nie potrafi dobrać i biega w za małym obuwiu a potem dziwi sie, ze ma kontuzje stopy az zal pisać takie wypociny , ale prawda zawsze boli ????

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
swoją drogą Krasić dziś gra totalny piach, zero w ofensywie, jeszcze bramka idzie na jego konto

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
z Odzidzią było to samo ,że drewno szrot itd. spokojnei Necid się rozbryka niebawem

Dokładnie, w Slavii długo siedział albo na trybunach albo na ławce rezerwowych, więc potrzebuje czasu żeby wypalić

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom