>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Bauru 2 set 2,62
siatka Brazylia kobiety
Naucz sie rozliczac swoje typy.
9) Oczekujemy, że podane typy live będą rozliczane przez samych userów po zakończeniu meczu czy zdarzenia (poprzez edycję posta). W razie braku rozliczenia typu przez samego podającego do 1 godziny od zakończenia meczu, Moderatorzy działu mają prawo go rozliczyć w ramach edycji posta

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
jak tam dzisiaj kartki w Genui? 8 to chyba przesada..
Przesada jest zdecydowanie, tylko granie underów to wiesz jak jest. Najlepiej byłoby sprawdzić buka, który nie podlicza czerwonych i wtedy można działać.
Ostatnio derby Genui pod względem kartkowania słabiutko, w pierwszym meczu wszyscy zdziwieni czystością gry. Było raptem 5 kartek w tym po jednej dla obu bramkarzy i tylko jedna przepychanka zwieńczona zaledwie kartką. Faza sezonu już bez szału, jedyna nadzieja dla overa to, że Genoa powinna wyjść na 110% ambicji by przeprosić się z kibicami.
Linia z wersji; na over na pewno nie zagram a underów nie gram z reguły. ;)

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Naucz sie rozliczac swoje typy.

9) Oczekujemy, że podane typy live będą rozliczane przez samych userów po zakończeniu meczu czy zdarzenia (poprzez edycję posta). W razie braku rozliczenia typu przez samego podającego do 1 godziny od zakończenia meczu, Moderatorzy działu mają prawo go rozliczyć w ramach edycji posta
Ja tam widzę oczekiwania, a nie wymagania. Jak nie widzisz różnicy to idź się &quot;naucz&quot;.
Dziękuję.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Ja tam widzę oczekiwania, a nie wymagania. Jak nie potrafisz zrozumieć to masz problem.
Dziękuję.
Kuciak ratuje Lechię po strzale Niezgody.
Fajnie przed rundą Ruch spisywany na straty a tutaj takie rzeczy.
Bauru 6,00 na 1 set.
z 15-22 na 21-22 i teraz 21-23
⛔

Zgadza sie, wiec skoro nie potrafisz uszanowac regulaminu, moderatorow, a juz w szczegolnosci innych uzytkownikow, to po co sie tu udzielasz?
Jak nie potrafisz zrozumiec, to Ty masz problem.

Otrzymane punkty reputacji: +3
matiee 407

matiee

Użytkownik
Panowie na szybko bo wróciłem dopiero dzisiaj nic nie stawiane. Co gracie z piłki lub tenisa? coś sensownego? ????

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Zamykam to over 3,5 gola Sandecji.
Trochę uspokoili grę i już tak nie siedzą na nich. W Bet365 mam 200% wkładu do wyjęcia także super sprawa i bez nerwów ????

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Zgadza sie, wiec skoro nie potrafisz uszanowac regulaminu, moderatorow, a juz w szczegolnosci innych uzytkownikow, to po co sie tu udzielasz?
Jak nie potrafisz zrozumiec, to Ty masz problem.

w regulaminie są oczekiwania, a nie wymagania. Więc administracja oczekuje, aczkolwiek nie wymaga. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Do oczekiwań z regulaminu jak mam czas i chęci się stosuję, jak nie to nie. Regulaminu nie łamię.

Sorry chłopie ale może chcesz decydować czy mam się udzielać czy nie? ????
Problem to ewidentnie masz Ty, albo jesteś typowym &quot;społeczniakiem&quot; albo co równie prawdopodobne własnie wtopiłeś i szukasz wyładowania emocji ????

Dla mnie koniec tematu.

Zobaczymy jak tam Lechia w 2 polowie. Oby wtopili, lider będzie w Białymstoku ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom