To samo przed chwilą zagrałem i właśnie miałem pisaćGalata - Gencerbirligi ov 4,5 @ 2,00
Witam wszystkich ????
To samo przed chwilą zagrałem i właśnie miałem pisaćGalata - Gencerbirligi ov 4,5 @ 2,00
Witam wszystkich ????
To jest Sandecja mistrzu, pisana bez n.Sandencje trzeba obserwować bo można ładnie zarobić zresztą co pokazałem wyżej, mocna dominacja.
Wybacz szefuniuTo jest Sandecja mistrzu, pisana bez n.
Co do reszty zgadza się wszystko, Sosnowiec bez mocy na początku rundy. Gdyby nie karny to i pierwszy meczu u siebie ze Stomilem byłby do tyłu. Sandecja powoli rośnie na kandydata do gry o awans. 2 mecze zaległe plus dzisiejsza wygrana stawia ich w bardzo dobrej pozycji wyjściowej
jak tam dzisiaj kartki w Genui? 8 to chyba przesada..To jest Sandecja mistrzu, pisana bez n.
Co do reszty zgadza się wszystko, Sosnowiec bez mocy na początku rundy. Gdyby nie karny to i pierwszy meczu u siebie ze Stomilem byłby do tyłu. Sandecja powoli rośnie na kandydata do gry o awans. 2 mecze zaległe plus dzisiejsza wygrana stawia ich w bardzo dobrej pozycji wyjściowej
Maccabi Petach Tikva - Ashdod over 0,5 FT @ 1.80
W Monaco o2,5 @2.00
Sandencja over 3,5 w Bet365 jest po kursie 4,33. Duża różnica, a gdzie Ty grasz?Sandecja 3 gol @1.95
Sandecja over 3.5 @4
POLECAM!
jak tam dzisiaj kartki w Genui? 8 to chyba przesada..
Też w całorocznym ale widocznie kurs podskoczyłSandencja over 3,5 w Bet365 jest po kursie 4,33. Duża różnica, a gdzie Ty grasz?
A co do Sandecji to się zgadzam, chyba największy wygrany przerwy zimowej
zwrot i minusSevilla DNB @1.83 i Sevilla o1,5 gola @1.9