Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Nie musiałem, gdyż nie podalem tego typu zgodnie z obowiązującym regulaminem w tym temacie (chodzi o zapis). Gdybym podał, z pewnością bym rozliczyl, bez względu na wynik, ponieważ jestem człowiekiem honoru
Zobaczymy jak bedzie w Miami, bo ja tu wyczuwam spisek przeciw Djokerowi ????
Acapulco, teraz tutaj...
Kostova ze Schiavone to pewnie nawet overa nie pokryly. Az mi sie przypomina mecz DC Goffin - Edmund.
Djoko jest bardzo daleko od "przyzwoitej" formy (juz nawet nie pisze "optymalnej", bo mam coraz więcej wątpliwości czy kiedykolwiek jeszcze w takiej będzie). Jak oglądałem jego mecze w Acapulco to oczy mi krwawily. To co gra teraz, a to do czego wszystkich przyzwyczaił to lata świetlne...
Djoko jest bardzo daleko od "przyzwoitej" formy (juz nawet nie pisze "optymalnej", bo mam coraz więcej wątpliwości czy kiedykolwiek jeszcze w takiej będzie). Jak oglądałem jego mecze w Acapulco to oczy mi krwawily. To co gra teraz, a to do czego wszystkich przyzwyczaił to lata świetlne...
On zrobił imo za krótką przerwę między turniejami.
Wiem, że punkty same się nie odrobią ale jeżeli gość mówi o wypaleniu to tutaj trzeba sporo czasu na powrót.
Przedtem większość przeciwników przegrywała mecz już w szatni, a teraz jak patrzą co się z nim dzieje to chcą za wszelką cenę wygrać.
On zrobił imo za krótką przerwę między turniejami.
Wiem, że punkty same się nie odrobią ale jeżeli gość mówi o wypaleniu to tutaj trzeba sporo czasu na powrót.
Przedtem większość przeciwników przegrywała mecz już w szatni, a teraz jak patrzą co się z nim dzieje to chcą za wszelką cenę wygrać.
No ten dołek juz trwa dlugo. Ja osobiście bylem ciekaw jego wystepu na AO. Mialem nadzieje, ze kryzys jest przejściowy i na swój ulubiony turniej przygotuje się jak zawsze, no ale ni uja... Wtopa z Istominem chyba jeszcze go bardziej pogrążyła. Może się odbuduje, ale póki co slabo to wygląda.