Sorry, ze dopiero teraz pisze, ale caly mecz siedzialem obsrany ze strachu, ze nie wejdzie. Bylo blisko wtopy, zacięty mecz. Uuuffff ledwo siadło ????Gdzie jest ten gość co miał dziś włożyć 10k na Bayern żeby wyciągnać 100 zł ???? ? Pewno już gacie zmienia ????
a rozliczyles? ???? Police in Action!Sorry, ze dopiero teraz pisze, ale caly mecz siedzialem obsrany ze strachu, ze nie wejdzie. Bylo blisko wtopy, zacięty mecz. Uuuffff ledwo siadło ????
Nie musiałem, gdyż nie podalem tego typu zgodnie z obowiązującym regulaminem w tym temacie (chodzi o zapis). Gdybym podał, z pewnością bym rozliczyl, bez względu na wynik, ponieważ jestem człowiekiem honorua rozliczyles? ???? Police in Action!
Copil sie wznosi na wyzyny ????Rosol to się juz tak stoczyl, ze z Copilem jest grubym dogiem? Kilka lat wstecz to byłaby piekna promocja ????
Jorge Wilstermann
typ: under 4,5
kurs:2
No to Murek zagra z którymś z nich w finale.Co za losowanie IW ???? matko jedyna
Nadal, Federer, Kyrgios, Zverev, Del Potro, Djokovic ALL in same quarter of #BNPPO17 draw
Zobaczymy jak bedzie w Miami, bo ja tu wyczuwam spisek przeciw Djokerowi ????No to Murek zagra z którymś z nich w finale.
Djoko jest bardzo daleko od "przyzwoitej" formy (juz nawet nie pisze "optymalnej", bo mam coraz więcej wątpliwości czy kiedykolwiek jeszcze w takiej będzie). Jak oglądałem jego mecze w Acapulco to oczy mi krwawily. To co gra teraz, a to do czego wszystkich przyzwyczaił to lata świetlne...Zobaczymy jak bedzie w Miami, bo ja tu wyczuwam spisek przeciw Djokerowi ????
Acapulco, teraz tutaj...
On zrobił imo za krótką przerwę między turniejami.Djoko jest bardzo daleko od "przyzwoitej" formy (juz nawet nie pisze "optymalnej", bo mam coraz więcej wątpliwości czy kiedykolwiek jeszcze w takiej będzie). Jak oglądałem jego mecze w Acapulco to oczy mi krwawily. To co gra teraz, a to do czego wszystkich przyzwyczaił to lata świetlne...
No ten dołek juz trwa dlugo. Ja osobiście bylem ciekaw jego wystepu na AO. Mialem nadzieje, ze kryzys jest przejściowy i na swój ulubiony turniej przygotuje się jak zawsze, no ale ni uja... Wtopa z Istominem chyba jeszcze go bardziej pogrążyła. Może się odbuduje, ale póki co slabo to wygląda.On zrobił imo za krótką przerwę między turniejami.
Wiem, że punkty same się nie odrobią ale jeżeli gość mówi o wypaleniu to tutaj trzeba sporo czasu na powrót.
Przedtem większość przeciwników przegrywała mecz już w szatni, a teraz jak patrzą co się z nim dzieje to chcą za wszelką cenę wygrać.
ktory Staszek?Staszek @1,90
no nie ma opcji, zeby on z takim ogorkiem przegral
tak myslalem..zmylil mnie ogorek....przeciez gaio to nie ogorek..Stakhovsky
dokladam @2,25