No ja mialem na myśli grać wszystkie mecze po kolei. Inaczej nie miałoby to sensu chyba. Choc pewnie bukmacher jakby skumal o co chodzi to by na to nie pozwolił..jakies propozycje? ????
2 mapa już wyglądała tak jak powinna wyglądać 1... czyli jednostronnie. Nie wiem co oni zrobili na swojej najlepszej mapie, nie mam pojęcia jak oni przegrali ze splyce tą mapę...CS:GO na noc
Rozgrywki: Kwalifikacje do ECS
Mecz: Renegades-Splyce
Godzina: 2:00
Typ:
Renegades wygra 3-drogowo @1.72 8/10
Renegades 1 mapa @1.33 7/10
Renegades 1 mapa -4.5 rund @1.90 4/10
Renegades 2 mapa @1.33 7/10
Renegades 2 mapa -4.5 rund @1.90 4/10 16:6
Ma sens ale nie wszystkie mecze wlasnie, nie ma takiej sily. Juz szybciej wytypujesz i oszacujesz dokladny wynik...tez zacne kursy, i az samego mnie to zaciekawilo.No ja mialem na myśli grać wszystkie mecze po kolei. Inaczej nie miałoby to sensu chyba.
Jak ma sens? Chcesz sobie wybierać mecze w których padnie 0-0? Przeciez w tym Canadiens z CBJ nie spodziewałbym sie na pewno, a tak, grasz w każdym meczu i w jednym na 50 trafi się taki mecz, a i bólu głowy nie masz i się nie zastanawiasz i nie analizujesz nic.Ma sens ale nie wszystkie mecze wlasnie, nie ma takiej sily. Juz szybciej wytypujesz i oszacujesz dokladny wynik...tez zacne kursy, i az samego mnie to zaciekawilo.
mozna oszacowac ilosc goli w meczu a to juz cos...granie na 0:0 w hokeju mija sie z celem. Sprawdzilem i na wynik 6:5 dla Minesoty Unibet placil @181...Trikiem jest tylko oszacowanie duzego meczu suma dajmy na to 10+...majac wiedze ze bedzie 11 goli duzo tutaj opcji nie ma..bo jesli oszacujesz ze bedzie 5 jak w meczu Boston, to tutaj moze byc wszystko od 5:0 do 0:5...25 mozliwosci typow...przy 11 ten krag paradoksalnie sie zaweza, bo nikt nie bedzie typowal 11:0, ani 10:1 ani 9:2...Wynik w wysokich meczach bedzie bliski, 6:5 w minesocie czy 5:4 w Predators. Tak czy inaczej ciekawa opcja grania.Jak ma sens? Chcesz sobie wybierać mecze w których padnie 0-0? Przeciez w tym Canadiens z CBJ nie spodziewałbym sie na pewno, a tak, grasz w każdym meczu i w jednym na 50 trafi się taki mecz, a i bólu głowy nie masz i się nie zastanawiasz i nie analizujesz nic.
No jest kilka opcji, choc nie wiem czemu nie chcesz się zgodzić, ze gdybym gral tak jak napisałem to byłby plus. Z tym "szacowaniem" ilości goli to tez ryzykowna sprawa, zwłaszcza w NHL, ale wiem o co chodzi. Genralnie kursy sa wysokie i to zachęca do rozważańmozna oszacowac ilosc goli w meczu a to juz cos...granie na 0:0 w hokeju mija sie z celem. Sprawdzilem i na wynik 6:5 dla Minesoty Unibet placil @181...Trikiem jest tylko oszacowanie duzego meczu suma dajmy na to 10+...majac wiedze ze bedzie 11 goli duzo tutaj opcji nie ma..bo jesli oszacujesz ze bedzie 5 jak w meczu Boston, to tutaj moze byc wszystko od 5:0 do 0:5...25 mozliwosci typow...przy 11 ten krag paradoksalnie sie zaweza, bo nikt nie bedzie typowal 11:0, ani 10:1 ani 9:2...Wynik w wysokich meczach bedzie bliski, 6:5 w minesocie czy 5:4 w Predators. Tak czy inaczej ciekawa opcja grania.
Bo buki to nie organizacja charytatywna.Dzisiaj wpadl 6:5 w Minesocie @181. Nie sprawdzalem stat ale biorac kurs pod uwage, wynik 6:5 wystepuje raz na 181 spotkan, i to jeszcze 6:5 ze wygrywa przyjezdni a nie gospodarz...Innym tropem jest tutaj oszacowanie roznicy goli w meczu plus ewentualne ilosc goli. Np wiedzac ze bedzie 6 goli a roznica bedzie 2...to pozostaje nam tylko wynik 4:2 albo 2:4..Zagrane oboje dadza profit...juz nje analizujemy wtedy kto wygra.No jest kilka opcji, choc nie wiem czemu nie chcesz się zgodzić, ze gdybym gral tak jak napisałem to byłby plus. Z tym "szacowaniem" ilości goli to tez ryzykowna sprawa, zwłaszcza w NHL, ale wiem o co chodzi. Genralnie kursy sa wysokie i to zachęca do rozważań
sock 2 set @4.00
No i dlatego mysle, ze gdyby bukmacher zauważył, ze grasz systematycznie takie kursy i caly czas podobne zaklady z jednej dyscypliny, a nie sporadycznie, to moment i zablokowalby konto, argumentując w swoim stylu: "zauważyliśmy, ze Twoja gra nie jest rekreacyjna..." itd.Bo buki to nie organizacja charytatywna.Dzisiaj wpadl 6:5 w Minesocie @181. Nie sprawdzalem stat ale biorac kurs pod uwage, wynik 6:5 wystepuje raz na 181 spotkan, i to jeszcze 6:5 ze wygrywa przyjezdni a nie gospodarz...Innym tropem jest tutaj oszacowanie roznicy goli w meczu plus ewentualne ilosc goli. Np wiedzac ze bedzie 6 goli a roznica bedzie 2...to pozostaje nam tylko wynik 4:2 albo 2:4..Zagrane oboje dadza profit...juz nje analizujemy wtedy kto wygra.
Masz racje, no ale bloknal by dopiero jak by siadlo...a tutaj wystarczy jedno @181 za stowe albo i dwie ????No i dlatego mysle, ze gdyby bukmacher zauważył, ze grasz systematycznie takie kursy i caly czas podobne zaklady z jednej dyscypliny, a nie sporadycznie, to moment i zablokowalby konto, argumentując w swoim stylu: "zauważyliśmy, ze Twoja gra nie jest rekreacyjna..." itd.
no i oddał ????sock chyba oddaje