D
0
dutra
Gość
Mirjana Lucic-Baroni 1 set @2.02 1xbet
Mirjana Lucic-Baroni 1 set @2.02 1xbet
A mialem zamykac xdhahSzkoda że curry spod swojego kosza nie rzucał... gość przegrał im ten mecz
https://forum.bukmacherskie.com/f35/over-under-atp_open-142339-4.html#post6333850
Ostatni typ!! ostatnia potyczka Excel vs Vegas i grand podsumowanie tematu jutro.Powodzenia!
Under 241.5 GSW @ 1.86 za 2 stale stawki Bet365
tylko dogrywka niszczy ten under...Ja nie kontruje...
Także śledziłem.. Modliłem się tylko jak zobaczyłem, że mają 17 sekund i -2 żeby ktoś, nie próbował za trzy. Odpalilem streama, a tu Curry wali z takiego dystansu.. Why?!No ja na miejscu jego kolegów bym sie delikatnie wq....ł. Pracuj caly mecz, żeby Stefek sobie rzucił cegle za 3 z daleeekiego dystansu, przy -2 i 17s do konca. Debilizm. :grin: Przy remisie jeszcze by można to tłumaczyć, ale tutaj to się nie popisał tą decyzją.
Chyba nie miał sily na dogrywkę i poszedł na całość :grin:Także śledziłem.. Modliłem się tylko jak zobaczyłem, że mają 17 sekund i -2 żeby ktoś, nie próbował za trzy. Odpalilem streama, a tu Curry wali z takiego dystansu.. Why?!
Stwierdzil, ze rzuci I juz, nie raz juz mu takie rzuty wychodzily, wiec nikt z druzyny pewnie nie bd mial do niego pretensji..tylko kasy szkoda.Także śledziłem.. Modliłem się tylko jak zobaczyłem, że mają 17 sekund i -2 żeby ktoś, nie próbował za trzy. Odpalilem streama, a tu Curry wali z takiego dystansu.. Why?!
moze chcial sie odkuc? brak skutecznosci zreperowac trojka i wygranym meczem? Kto wie.Decyzja tym bardziej glupia, ze teraz jest w słabej formie jesli chodzi o rzuty za 3. W tym meczu trafił chyba pierwsza trojke po 15 próbach (wliczając poprzedni mecz). Juz nie mówiąc o tym, ze z czysto szkoleniowego punktu widzenia taka akcja w takiej sytuacji nie miała prawa bytu. Pretensji pewnie i nie będą miec do niego, o czym sam doskonale wiedzial, zasluzyl sobie, ale to kiepskie tłumaczenie.
Swindon - Gilingham BTS @1,66
Valencia - Leganes over 4,5 żółtych karteczek @1,85
AKO @ 3.0
No na pewno chcial, ale nie grasz sam przeciez :grin: Troche samolubne podejscie.moze chcial sie odkuc? brak skutecznosci zreperowac trojka i wygranym meczem? Kto wie.
Historia PanowieNo na pewno chcial, ale nie grasz sam przeciez :grin: Troche samolubne podejscie.
Haha, Canadiens i CBJ po 3 tercjach 0-0. Grubo : )