Atalanta Hawks - Boston Celtics typ Hawks + 4 hc , czy Atalanta przegra 4 mecz pod rząd? Ciezko mi w to uwierzyć, chyba pora przerwac passe i wygrać. Atalanta to nie chlopcy do bicia.
Atalanta Hawks - Boston Celtics typ Hawks + 4 hc , czy Atalanta przegra 4 mecz pod rząd? Ciezko mi w to uwierzyć, chyba pora przerwac passe i wygrać. Atalanta to nie chlopcy do bicia.
Pamietaj ze nikt nigdy nic nie musi...a,juz napewno nie w sporcie. Dla przypomnienia dodam jak Wizards zrobilo passe grajac u siebie. Progresja to zlo, ale to tylko moja opinia.Mam nadzieje ze sie myle i typ Ci wejdzie ????
Nie gram progresją, poprostu czuje ze dziś odpalą. W razie czego jest handi 4 pkt jeszcze ???? wedlug mnie typ wart zachodu. I lepiej zeby sie GSW i 76 sie nie rozrzucali dzisiaj bo pograłem twoj typ. ( WKONCU zdarzylem )
Nie gram progresją, poprostu czuje ze dziś odpalą. W razie czego jest handi 4 pkt jeszcze ???? wedlug mnie typ wart zachodu. I lepiej zeby sie GSW i 76 sie nie rozrzucali dzisiaj po pograłem twoj typ. ( WKONCU zdarzylem )