>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Atalanta Hawks - Boston Celtics typ Hawks + 4 hc , czy Atalanta przegra 4 mecz pod rząd? Ciezko mi w to uwierzyć, chyba pora przerwac passe i wygrać. Atalanta to nie chlopcy do bicia.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Atalanta Hawks - Boston Celtics typ Hawks + 4 hc , czy Atalanta przegra 4 mecz pod rząd? Ciezko mi w to uwierzyć, chyba pora przerwac passe i wygrać. Atalanta to nie chlopcy do bicia.
Pamietaj ze nikt nigdy nic nie musi...a,juz napewno nie w sporcie. Dla przypomnienia dodam jak Wizards zrobilo passe grajac u siebie. Progresja to zlo, ale to tylko moja opinia.Mam nadzieje ze sie myle i typ Ci wejdzie ????

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Nie gram progresją, poprostu czuje ze dziś odpalą. W razie czego jest handi 4 pkt jeszcze ???? wedlug mnie typ wart zachodu. I lepiej zeby sie GSW i 76 sie nie rozrzucali dzisiaj bo pograłem twoj typ. ( WKONCU zdarzylem ) ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Nie gram progresją, poprostu czuje ze dziś odpalą. W razie czego jest handi 4 pkt jeszcze ???? wedlug mnie typ wart zachodu. I lepiej zeby sie GSW i 76 sie nie rozrzucali dzisiaj po pograłem twoj typ. ( WKONCU zdarzylem ) ;)
Heh jak nie wejdzie to zwalam na Ciebie:p, a na powaznie to zobaczymy jak to bedzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom