Witaj przyjacielu ???? ????Witaj Zraszacz mój synu marnotrawny ????
Nie neguje typu na mecz, ale zobacz... Kerkhove do tej pory trzyma swoje podanie lepiej niz Isner czy Karlovic! Ja w takim wypadku nie gram przeciwko takiej dyspozycji serwisowej.Mertens @ 1,61 na mecz
Piękny kurs, mocno ????
Mertens 1 set @ 3,00
w 1 secieSzymon Walkow vs Andriej Kapas
Walkow 2 set @ 3.25
Kapas nic nie gra. Walkow fajny serwis i to wystarcza
już się naserwowała :grin:Nie neguje typu na mecz, ale zobacz... Kerkhove do tej pory trzyma swoje podanie lepiej niz Isner czy Karlovic! Ja w takim wypadku nie gram przeciwko takiej dyspozycji serwisowej.
Sam zza firany ugralem @1.70 set 1 Kerkhove po przelamaniu.
troszkę odżyłem finansowo, sporo rzeczy spłaciłem, nie mam zaległości, ale do pełnego zwycięstwa jeszcze daleka drogaWitaj przyjacielu
Dobrze cie widziec! Dzien bez wiadomosci od ciebie albo bankrolla uwazam za stracony.
Wrociles!! Mam nadzieje, ze nie planujesz kolejnego konczenia kariery!
GGL 2set @2.20Pogralem za drobne na 2:0, troche dzisiaj wpadlo gotoweczki na tenisie to sprobuje tej drogi.
Bardzo pozytywnie! Trzymam kciuki, duzo szczescia! Super avatar ????troszkę odżyłem finansowo, sporo rzeczy spłaciłem, nie mam zaległości, ale do pełnego zwycięstwa jeszcze daleka droga
6-4Segnaux 1,53 2 set bet365
A nie mowilem? 5*-4, podanie na mecz. Kazdy gra jak chce. Ja wierze w dyspozycje serwisowa a ta byla bardzo dobra.już się naserwowała :grin: