>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Heh, czekać aż urośnie +1.80 na Espanyol, wyjdź do kuchni i gol Caicedo ????
Kleiłem taśmę na kilka spotkań razem z Espanyolem i dosłownie 30 sek po postawieniu zakładu strzelili ???? Fart bo szkoda jakby mi ten mecz przepadł.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Nie mogę napisać do Krzysia, może tutaj odczyta ????
Bo podał w typach dnia bet na Energę Czarnych, nie neguję, ale wymienił jako kluczowych zawodników ze Słupska tych, którzy dzisiaj nie grają... ????

venez77 114

venez77

Użytkownik
Zagrałem w betsafe na 2, po kursie 1.80. Patrzę w historii kuponów, faktycznie kupon zagrany na 2, ale zmieniona kolejność drużyn i kurs 2.10 na San Miguel postawione.. Ktoś wie czy mogę się jakoś od tego odwołać? Przecież to zwykłe oszustwo..
Miałem niedawno podobną sytuację, ale u innego buka
Postawiłem, że w meczu hokeja Cortina - Zell am See gospodarz strzeli ponad 2,5 gola. Mecz skończył się wynikiem 4-1. Ale w historii kuponów ktoś zamienił gospodarza z gościem. Najpierw dostałem kasę za wygrany kupon, potem mi to cofnięto i kupon był przegrany, a po mojej reklamacji typ unieważniono.
Powód: &quot;W naszej ofercie drużyna gospodarzy została określona niewłaściwie i dlatego zgodnie z regulaminem zakład został unieważniony&quot;.
Być może ktoś się zagapił, ale to bardzo sprytny sposób na zabranie komuś dużej wygranej.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Opole konta jakby ktoś miał problemy z limitem w bet365. Sprzedałem już jedno użytkownikowi bej można go podpytać.

Logi podaje pierwszy cena do dogadania. Konta w pełni zweryfikowane oczywiście do tego poczta i Skrill. Historia gry na sporym minusie.
W razie pytań pw
podbijam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom