>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Raon pięknie fixowal Tutaj na rosyjskim hardzie. Jemu na takich turniejach zależy jak na wczorajszym deszczu. Z zasady się czegoś takiego nie gra. Tam w Moskwie ewidentnie wstrzymywal rękę i bardziej zależało mu na przegranej, jak na końcowym zwycięstwie, co nie oznacza, że dziś odpuści Finał, bo coś w końcu wygrać trzeba ;) Jak grać coś w tym meczu, to tylko gemy/zwyciestwo Socka, albo odpuścić! Tsonga @ 1.40 na francuskiej ziemi, dodatkowo z inną żabką? ponownie ????nie!

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
kręcę w bwin, muszę zrobić obrót w automatach, ale nie idzie zagrać, bo podobno mam otwartą grę (której nie mam) jest to w stanie ktoś wyjaśnić?

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
kręcę w bwin, muszę zrobić obrót w automatach, ale nie idzie zagrać, bo podobno mam otwartą grę (której nie mam) jest to w stanie ktoś wyjaśnić?
Wyczyść ciastka

Otrzymane punkty reputacji: +10
radocesc 21,7K

radocesc

Użytkownik
Witam, kupował ktoś dostęp na ipla.tv? Dokonałem płatności, przyszło mi potwierdzenie płatności i potwierdzenie zakupu z umową z cyfrowego polsatu, ale kodu dostępu ani widu ani słychu?

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Witam, kupował ktoś dostęp na ipla.tv? Dokonałem płatności, przyszło mi potwierdzenie płatności i potwierdzenie zakupu z umową z cyfrowego polsatu, ale kodu dostępu ani widu ani słychu?
Mógłbyś z tym pytaniem udać się gdzie indziej? Dziękuję.

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
I tak się kończy walki. To samo co kopciuch robił wczoraj Zimnoch, tylko na tym drugim to się nie zemściło. Masz gościa jak na talerzu to Oni w tym momencie przypominają sobie o taktyce i zwalniają. Breazeale pokazał w 5 rundzie jak się to robi.

czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
... można spróbować pograć over bramkowy w 3 meczu play-off Bary Astana - Traktor Czeljabińsk kursy na over 4.5 około 1.75
na chwile obecna stan rywalizacji po 1:1 a w dotychczasowych spotkaniach pokryty aż w 80% osobiście polecam ;)

arzoo 63

arzoo

Użytkownik
28:20...✅ ✅ ✅ ladnie ich pocisneli ????
Zagrałem w betsafe na 2, po kursie 1.80. Patrzę w historii kuponów, faktycznie kupon zagrany na 2, ale zmieniona kolejność drużyn i kurs 2.10 na San Miguel postawione.. Ktoś wie czy mogę się jakoś od tego odwołać? Przecież to zwykłe oszustwo..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom