atp_open
Użytkownik
no niestety, trzeba sie wziac w garsc i zapomniec.Szkoda tego undera, dobry value typ. Ja dzisiaj potrzebowałem 3 punktów do overa w Cavaliers i niestety się zfrajerowali w drugiej połowie. ????
no niestety, trzeba sie wziac w garsc i zapomniec.Szkoda tego undera, dobry value typ. Ja dzisiaj potrzebowałem 3 punktów do overa w Cavaliers i niestety się zfrajerowali w drugiej połowie. ????
47 pktBOS Celtics
typ: under 52,5 pkt w 1 kwarcie
kurs: 1,83
zagram lżej niż wcześniejsze typy, mam wrażenie, że tak wystawiona linia ma na celu zmanipulowanie w stronę grania overa..
tylko tyle dodamUnder w meczu Spursow
e: reszte meczow moga byc cuda z tego co widze..bukmacherzy prawie na wszystkich meczach typowe 214-217 linie. W Vegas oddsmakerzy chyba dalej swietuja Pulaskiego. Jak ktos lubi overki/underki to warto sie zastanowic nad braniem najnizszych/najwyzszych lini(kursy 3+)[
41 pktSAC Kings
typ: under 55,5 pkt w 4 kwarcie
kurs: 1,83
gratulacje41 pkt
e: u mnie bilans po nocce to: 5x WIN 1x LOSE
dziękuję mentorze! ????????gratulacje
Mozna jeszcze dodac Utah...171...linia w unibecie under 185.5 po 3.65
Gdzie takie kursy ? bo myslalem o podobnych typach i z Twojego AKO w Roy jest @1.68Istomin + Nishioka + Stakhovsky na wieczór/nockę @ 1,97
Pewny dość tripel, kursy pewnie polecą.
2:1
Te R. WIN 2,30 stys
Stars win przy prowadzeniu 1:0 OT@ 2.00 jak najbardziej do gry caps mocno wyjebane na dzisiejszy mecz
Nie dziśNo to Kuzbass 2 @ 2 na dobry początek dnia.
Dali wczoraj zarobić, może dadzą i dzisiaj.