Chtchetinine, bawił sie ?bo w 5 secie miazga byłaTenis stołowy i bardzo mocny rywal - wszystko tłumaczy. Przegapiłem typ z powodu braku czasu, ale czystej wygranej też bym nie grał. Jestem ciekaw jaki był kurs na +1,5 na Huzjaka, podejrzewam, że ok. 2.0, a nad tym by się było warto pochylić, choć nie wiem czy bym ryzykował.
Normalnie raczej grali, jak już było 9:1 to może był luz. ????Chtchetinine, bawił sie ?bo w 5 secie miazga była
spróbuję 2 set na niego @4 w tym momencieChaix Louis @ 7.00
1,75 % wypłacanej kwoty. Chyba że masz wyższy status to freeIle.kosztuje teraz wyplata ze skrill karta bo nie mogę sie doliczyc ?
falstartTepavac @2.43
Dlatego mi sie nie zgadzalo ciagle myslalem ze okolo 8 zl1,75 % wypłacanej kwoty. Chyba że masz wyższy status to free
Było tak do niedawna. Bodajże 2 euro każdorazowa wypłataDlatego mi sie nie zgadzalo ciagle myslalem ze okolo 8 zl
Łącznie: 14/16Dwa must have od rana na stołowy, na razie tylko to, później może jeszcze jeden typ, bo dzisiaj mi się spieszy.
Horejsi - Platonov 1 (-1,5) @ 1,83
Wang - Kuzmin 1 (-1,5) @ 1,53
4 i 5 set z górki, plusik.Lokomotiv w juniorach pewniaczek @ 1.30
Wygrywają wszystko jak leci, różnica klas.
sorkaChaix Louis @ 7.00
Dali się wycackac,Peyas spór @ 2 3set
Fabbiani/Vanni 2:0 @3.0
Dwóch Włochów kontra sklejka Lee/Ivashka, którzy już nie grają na turnieju. Powinno być łatwo