Raczej bym odpuścił...Ona jest w jakiejś fatalnej dyspozycji... w ostatnich 9 meczach przegrała 8 z nich stosunkiem 0:2 ... Poza tym dawno grała ostatni mecz po prawie 3 tyg temu... Ta Abanda też formą nie grzeszy, ale wiesz...to WTA i dla mnie ta Rodina po takim kursie raczej nie jest do gry...Nole co myślisz Rodina win ? @ 1,55
Under w meczu SpursowCo dzis z NBA gracie?
ok , dzięki za opinieRaczej bym odpuścił...Ona jest w jakiejś fatalnej dyspozycji... w ostatnich 9 meczach przegrała 8 z nich stosunkiem 0:2 ... Poza tym dawno grała ostatni mecz po prawie 3 tyg temu... Ta Abanda też formą nie grzeszy, ale wiesz...to WTA i dla mnie ta Rodina po takim kursie raczej nie jest do gry...
Na koniec dziś :
Ferroviaria - Sao Bento @ over 0,5 gola w 1 poł. 2,20 całoR.
Widze, że wszystkie Misie już spią
dzięki, zanim zapytałem to już uściśliłeś, pobrałem ten under Spurs, tylko punkt wyższą linię w całorocznymw spurs to under na mecz...a reszta to na 1sza kwarte. W Orlando under powyzej 57.5 mozna lapac jak bedxie na live. W meczu Bucks, tam bedzie minimum3 pkt roznicy...pytanie tylko w ktora strone....wnioskuje ze Milwaukee zagra swoje i powinni ogarnac -1.5.
no a Ty zagrales under 53,5. nie rozumiem Cie tutajW Orlando under powyzej 57.5 mozna lapac jak bedxie na live.
wyjatek, ja pogralem u53.5 bo to powinno wejsc, ale zawsze dodaje ze jak ktos zacznie panikowac to moznai u 57.5. Czasami do meczu trzeba sie przygotowac i wtedy mozna grac na live, bo dla grajacych jak bedzie linia 57.5 po 1.9 towiekszosc mysli ze bedzie na styk a staty mowa co innego.no a Ty zagrales under 53,5. nie rozumiem Cie tutaj