>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Nole co myślisz Rodina win ? @ 1,55
Raczej bym odpuścił...Ona jest w jakiejś fatalnej dyspozycji... w ostatnich 9 meczach przegrała 8 z nich stosunkiem 0:2 ... Poza tym dawno grała ostatni mecz po prawie 3 tyg temu... Ta Abanda też formą nie grzeszy, ale wiesz...to WTA i dla mnie ta Rodina po takim kursie raczej nie jest do gry...

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Co dzis z NBA gracie?
Under w meczu Spursow
e: reszte meczow moga byc cuda z tego co widze..bukmacherzy prawie na wszystkich meczach typowe 214-217 linie. W Vegas oddsmakerzy chyba dalej swietuja Pulaskiego. Jak ktos lubi overki/underki to warto sie zastanowic nad braniem najnizszych/najwyzszych lini(kursy 3+)

mat95tw 129

mat95tw

Użytkownik
Raczej bym odpuścił...Ona jest w jakiejś fatalnej dyspozycji... w ostatnich 9 meczach przegrała 8 z nich stosunkiem 0:2 ... Poza tym dawno grała ostatni mecz po prawie 3 tyg temu... Ta Abanda też formą nie grzeszy, ale wiesz...to WTA i dla mnie ta Rodina po takim kursie raczej nie jest do gry...
ok , dzięki za opinie;)

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Na koniec dziś :
Ferroviaria - Sao Bento @ over 0,5 gola w 1 poł. 2,20 całoR.

Widze, że wszystkie Misie już spią ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
w spurs to under na mecz...a reszta to na 1sza kwarte. W Orlando under powyzej 57.5 mozna lapac jak bedxie na live. W meczu Bucks, tam bedzie minimum3 pkt roznicy...pytanie tylko w ktora strone....wnioskuje ze Milwaukee zagra swoje i powinni ogarnac -1.5.

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
1. Coppin State Eagles 2.30 2/10
2. Gonzaga -21.5 1.91 3/10
3.Spurs u222 1.98 3/10
4. Pistons -4.5 1.88 4/10
5. Cavs -8 AH 1.89 4/10
6. doubelek
Grizz -10.5 1.88 + Hawks 8.5 pkt 1.62
chciałem jeszcze Eastern Michigan ale ostatecznie odpuszczam z powodu przeczucia.

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
w spurs to under na mecz...a reszta to na 1sza kwarte. W Orlando under powyzej 57.5 mozna lapac jak bedxie na live. W meczu Bucks, tam bedzie minimum3 pkt roznicy...pytanie tylko w ktora strone....wnioskuje ze Milwaukee zagra swoje i powinni ogarnac -1.5.
dzięki, zanim zapytałem to już uściśliłeś, pobrałem ten under Spurs, tylko punkt wyższą linię w całorocznym ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
no a Ty zagrales under 53,5. nie rozumiem Cie tutaj :cool:
wyjatek, ja pogralem u53.5 bo to powinno wejsc, ale zawsze dodaje ze jak ktos zacznie panikowac to moznai u 57.5. Czasami do meczu trzeba sie przygotowac i wtedy mozna grac na live, bo dla grajacych jak bedzie linia 57.5 po 1.9 towiekszosc mysli ze bedzie na styk a staty mowa co innego.

Nie wazne, zobaczymy ???? .

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Milwauke 27:19...✅
Magic 30:20....✅
czekamy tylko na Spurs i na 3ci plusik eh ???? Jak ktos pogral ze mna mego tasiemca ako 6.53 to juz moze kontrowac z dosc sporym zyskiem:p ja jednak zostawiam i czekam na Spursow. Zapowiada sie super starcie.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom