>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Alaves w tej chwili o klasę lepszy ale może im czasu braknąć ????
ale pech Alaves, że to nie wpadło

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Dobrze, że to nie jest Wielki Szlem bo by serio grali do przyszłego weekendu. Gdyby nie popełnił tych 2 DF&#39;ów to pewnie nie zgłaszałby żadnych problemów
Pewnie tak...to też jest wszystko polityka...wybił trochę Ramosa z gry, sam się ogarnął i jest 5:3...spryciarz z niego ????

komar2000 23,7K

komar2000

Użytkownik
Panowie, potrzebuję waszej pomocy mianowicie chcę wypłacić kasę ze skrilla, ale miałem już inne konto skrill w którym użyłem moje konto bankowe. Chce wypłacić siano nawet niech bdzie przelew bankowy od buka i teraz pytanie c\zy jest jakiś bukmacher na rynku po za bet-at-home na którym zawiesiłem sb konto ???? Gdzie mogę wpłacić pieniążki za pośrednicctwem skrill i wypłacić za pomocą przelewu bankowego? Pomóżcie, bo już nie widzę żadnej opcji by wypłacić jakoś te pieniądze...

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Panowie, potrzebuję waszej pomocy mianowicie chcę wypłacić kasę ze skrilla, ale miałem już inne konto skrill w którym użyłem moje konto bankowe. Chce wypłacić siano nawet niech bdzie przelew bankowy od buka i teraz pytanie c\zy jest jakiś bukmacher na rynku po za bet-at-home na którym zawiesiłem sb konto ???? Gdzie mogę wpłacić pieniążki za pośrednicctwem skrill i wypłacić za pomocą przelewu bankowego? Pomóżcie, bo już nie widzę żadnej opcji by wypłacić jakoś te pieniądze...
zamów kartę skrill

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom