Atalanta win @2.25
Jak dla mnie rewelacja
dla mnie newcastle tez byl faworyt wiec trudno bylo sie nie zgodzic z tym betemrównie dobrze mogłeś mu poradzić, żeby nie wrzucał na taśmę tego beta, który nie wejdzie..
No dokładnie, ciężko jest przewidzieć co zawiedzie, a po fakcie czasem mam tak że po co ich grałem (np. ottawa +0,5 z nocy , czy bryanów...)dla mnie newcastle tez byl faworyt wiec trudno bylo sie nie zgodzic z tym betem
Deportivo Zulia
typ: over 2,5
kurs: 2,25
polecam azjana over 2 jeśli tylko będzie taka możliwość, jednej bramki jestem niemalże pewien w tym meczu, może btts w II połowie wjedzie
Nec
typ: over 9 RR
kurs: 2
Tak myślałemJuve może od 60 ogarnie jakoś, jak strzelą to wrzucą drugą pewnie pod koniec z jakiejś kontry.
nie myslales w tym meczu o over bo to bylo izzi?No dokładnie, ciężko jest przewidzieć co zawiedzie, a po fakcie czasem mam tak że po co ich grałem (np. ottawa +0,5 z nocy , czy bryanów...)
Ale dzisiaj jestem zawiedziony nie na siebie a na newcastle, bo oni musieli to wygrać i dupa :grin:
W newcastle? w teorii tak, ale w praktyce równie dobrze mogli wygrać 1:0. Nie wiem , po prostu czułem że ich wygrana to jest po prostu must be. Szkoda bo ako 84 nie często się trafia ????nie myslales w tym meczu o over bo to bylo izzi?
Rozliczam swoje kuponikiBo ja nikomu nic podaję, gram sam dla siebie (Już 1:1 więc lepiej ???? )
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDQ3NDU2Mzc5ODAwMDourbj9VcX9OE38s8Q%3D&preview=hide_code&live=0 Hull zepsuło, szkoda
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDE3NDU2Mzk1ODEwMDo0ZwojUbk9f5tP0XM%3D&preview=hide_code&live=0 tu jest drugi tu za to mega izi wszystkie zakłady
Po fakcie łatwo mówić. Równie dobrze można było powiedzieć żeby grubo grać over 4.5 Bayernu bo izzy wejdzie, a nikt nie wiedział że się tak zabawią ja liczyłem max 4nie myslales w tym meczu o over bo to bylo izzi?
8x RR 5/5KV Kortrijk
typ: over 7,5 RR
kurs: 2
teraz jest @4,2Jarry N. WIN @ 2,40 stys