>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
mireck 33

mireck

Użytkownik
Juve może od 60 ogarnie jakoś, jak strzelą to wrzucą drugą pewnie pod koniec z jakiejś kontry.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
dla mnie newcastle tez byl faworyt wiec trudno bylo sie nie zgodzic z tym betem
No dokładnie, ciężko jest przewidzieć co zawiedzie, a po fakcie czasem mam tak że po co ich grałem (np. ottawa +0,5 z nocy , czy bryanów...)
Ale dzisiaj jestem zawiedziony nie na siebie a na newcastle, bo oni musieli to wygrać i dupa :grin:

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
No dokładnie, ciężko jest przewidzieć co zawiedzie, a po fakcie czasem mam tak że po co ich grałem (np. ottawa +0,5 z nocy , czy bryanów...)
Ale dzisiaj jestem zawiedziony nie na siebie a na newcastle, bo oni musieli to wygrać i dupa :grin:
nie myslales w tym meczu o over bo to bylo izzi?

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
W newcastle? w teorii tak, ale w praktyce równie dobrze mogli wygrać 1:0. Nie wiem , po prostu czułem że ich wygrana to jest po prostu must be. Szkoda bo ako 84 nie często się trafia ????

mireck 33

mireck

Użytkownik
Po fakcie łatwo mówić. Równie dobrze można było powiedzieć żeby grubo grać over 4.5 Bayernu bo izzy wejdzie, a nikt nie wiedział że się tak zabawią :p ja liczyłem max 4

matiee 407

matiee

Użytkownik
No proszę Janowicz gładkie 2:0 i jutro zagra w finale. Jak myślicie jakie mogą być kursy na zwycięstwo Jerzego J ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom