>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
priv

Bo ja jestem dzisiaj chyba największym pechowcem na tym forum ^^ Aż wrzucę screeny jak tylko dojadę do domu ^^
z chęcią kuknę, albo pech, albo brak kontroli, bo co z tego że w indiach kosz @ 5 nie wchodzi po dogrywce, gdy było na przeciwnika już 6, co z tego że stal niby gładko jedzie ze szczecinem @ +5, gdy w 4Q 5 na stal juz bylo...
jakiś stream do Wisły?
http://aliez.me/live/gdf698pov4/?4003937265
stream do mollo ??

babunia 316

babunia

Użytkownik
Deportivo Zulia
typ: over 2,5
kurs: 2,25
polecam azjana over 2 jeśli tylko będzie taka możliwość, jednej bramki jestem niemalże pewien w tym meczu, może btts w II połowie wjedzie

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Zdjęcia wrzucam w linkach, żeby nie robić &quot;syfu&quot; :
Taśma nr.1
Stawka=150 zł DO WYGRANIA: 12606,08
AKO= 84,04

Chelsea @1.25 (PL) ✅
Everton @1.40 (PL) ✅
WestBrom lub remis @1.25 (PL) ✅

Newcastle @1.50 (CH) ⛔
Brighton @1.66 (CH) ✅
Brentford @1.50 (CH) ✅
Huddersfield lub remis @1.29 (CH) ✅
Salzburg @1.12 (Austria) ✅
Leipzig @1.66 (Bundesliga) ✅

Juventus @1.14 (Serie A) Trwa ????
Over 8 RR Napoli-Atlanta @1.40 (Serie A) ✅
Safarova @1.40 (Tenis) ✅

Babos/Safarova @1.30 (Tenis) ZWROT
Capitals @1.45 (NHL) ✅
Taśma nr. 2
Stawka=200zł DO WYGRANIA 9381,81
AKO= 46,91

Chelsea @1.25 (PL) ✅
Everton @1.40 (PL) ✅
West Brom @2.10 (PL) ✅
Juventus @1.14 (Serie A) ✅

Huddersfield @2.15 (CH) ⛔
Brighton @1.66 (CH) ✅
Capitals @1.45 (NHL) ✅
Leipzig @1.66 (Bundesliga) ✅
Del Potro @1.28 (ATP) ✅

Była jeszcze taśma nr. 3 z AKO 9,90 ale nie chce mi się screena robić, w moim temacie jest dostępny ????
Jakiś większy pechowiec ???? ? Ogólnie w temacie podałem już 8 taśm z czego w 7 nie wszedł 1 typ , a 1 dalej jest w grze ????
Dodam że jeśli chodzi o huddersfield że wygrywali do 75 minuty 1:0, więc gdyby był to ostatni mecz, albo przedostatni to możnaby było zamykać za jakieś 8000 z całości ^^

Otrzymane punkty reputacji: +16
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
nie martw się mi Newcastle też udupiło kupon
Ja się nie martwię bo gram te taśmy po 200 zł dla zabawy i raz na jakiś czas wchodzi ???? Bardziej chodzi o sam fakt że w ciągu ostatnich 3 dni, na 7 taśm w każdej 1 typ nie wchodził ???? W każdym bądź razie i tak jestem zadowolony i myślę że pomagam innym, bo dużo mam wiadomości że korzystają z tych taśm, ale je modyfikują, także wiesz ???? Ja uważam to za pech, nie za złe dobieranie. Bo gdyby tak było to na załóżmy 50 typów w ciągu 3 dni, nie miałbym skuteczności 43/50 ????

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Zdjęcia wrzucam w linkach, żeby nie robić &quot;syfu&quot; :
Taśma nr.1
Stawka=150 zł DO WYGRANIA: 12606,08
AKO= 84,04

Taśma nr. 2
Stawka=200zł DO WYGRANIA 9381,81
AKO= 46,91

Była jeszcze taśma nr. 3 z AKO 9,90 ale nie chce mi się screena robić, w moim temacie jest dostępny ????
Jakiś większy pechowiec ???? ? Ogólnie w temacie podałem już 8 taśm z czego w 7 nie wszedł 1 typ , a 1 dalej jest w grze ????
Dodam że jeśli chodzi o huddersfield że wygrywali do 75 minuty 1:0, więc gdyby był to ostatni mecz, albo przedostatni to możnaby było zamykać za jakieś 8000 z całości ^^
Szacun i reputka

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Ja się nie martwię bo gram te taśmy po 200 zł dla zabawy i raz na jakiś czas wchodzi ???? Bardziej chodzi o sam fakt że w ciągu ostatnich 3 dni, na 7 taśm w każdej 1 typ nie wchodził ???? W każdym bądź razie i tak jestem zadowolony i myślę że pomagam innym, bo dużo mam wiadomości że korzystają z tych taśm, ale je modyfikują, także wiesz ???? Ja uważam to za pech, nie za złe dobieranie. Bo gdyby tak było to na załóżmy 50 typów w ciągu 3 dni, nie miałbym skuteczności 43/50 ????
to jeden bet mniej na tasmie moze to bedzie ten ktory nie wejdzie

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
to jeden bet mniej na tasmie moze to bedzie ten ktory nie wejdzie
Zobacz do tematu, postarałem się tą 1 &quot;Mega taśmę&quot; podzielic na kilka mniejszych ???? Raz dałem huddersfield z remisem to weszło, ale dałem też newcastle więc przegrana, raz dałem sam hudder , newcastle ominąłem i też dupa ????
Ciężko wyczuć który nie wejdzie jeśli masz przekonanie do większości, chociaż tak jak pisałem w temacie najbardziej obawiałem się huddersfield oraz brighton. No i niestety hudder wziął 9tys, ale najbardziej zawiedziony jestem newcastle... 12 koła poszło się ...

Jeszcze jedna taśma została u mnie żywa, gdzie 5,500 jest do wyciągnięcia. Zamyka ją bulbik i janowicz ???? Liczę że wejdzie ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom