>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
elpatron 134

elpatron

Użytkownik
Thiem frajer miesiąca choć marzec tyle co wystartował 5-3 prowadzi a kończy się set 5-7 ???? jeszcze mógł na 6-6 wyciągnąć bo miał 40-0....

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Portland 2,20
3 porazki z rzedu u siebie to az nadto ... oprocz tego chorego runu pod koniec 2 kwarty 0-13 nie mam zastrzezen, powinni sie ogarnac w przerwie i to wziac

Otrzymane punkty reputacji: +6
sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Dobrze widziałeś, te Thunder z Westbrookiem na czele to zwykle ameby, prymitywna drużyna, ten Gibson z McDremontem dodają więcej głupoty i nie dziwię się że Durant osral Westa i całe OKC, bo od głupich się ucieka

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Portland 2,20 3 porazki z rzedu u siebie to az nadto ... oprocz tego chorego runu pod koniec 2 kwarty 0-13 nie mam zastrzezen, powinni sie ogarnac w przerwie i to wziac
nic mnie bardziej nie cieszy, jak ✅ z rana. Dzięki Blazers.

aikman 460

aikman

Użytkownik
Pany o 9.50 mecz na szczycie ligi australijskiej. Co myslicie nad takimi typami ..
Sydney FC - Mellbourne Victory
over 2,5 @ 1.72
BTS @ 1.61
over 11 rogów @ 2.25
??

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
W Sydney leje, a to raczej gradu bramek nie zwiastuje.
Jakiś under do przerwy i remis by tu pasował. Dam miedziaka
HT 0-0 ????

Otrzymane punkty reputacji: +11
B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Co. Myślicie o Knicks? Są w stanie dziś ograć 76? Bo wydaje mi się że w pełnym składzie i przy kilku oslab8eniach 76 są w stanie na spokojnie to zrobic ale. Jednak wiemy że nie jest to drużyna której można zaufać a zastanawiam się co dorzucić do dubla na grubsza stawkę i waham się. Między Knicks a Wizards bo Cavs chyba odpuszczę

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom