5,2K quick. Znawca Tenis Marzec 3, 2017 #4261 Jak tam nic nie wpadnie to będzie cyrk.. Kliknij aby rozwinąć... No naprawdę. Sędzia jakiś dziwny w tym meczu, źle prowadzi ten mecz.
Jak tam nic nie wpadnie to będzie cyrk.. Kliknij aby rozwinąć... No naprawdę. Sędzia jakiś dziwny w tym meczu, źle prowadzi ten mecz.
1,1M verno Znawca - Hokej Marzec 3, 2017 #4262 Wydaje mi się czy tam powinien być karny? Ewidentnie go trzymał i ciągnął.
5,2K quick. Znawca Tenis Marzec 3, 2017 #4263 Wydaje mi się czy tam powinien być karny? Ewidentnie go trzymał i ciągnął. Kliknij aby rozwinąć... Odgwizdał chyba rękę najpierw. Teraz co szansa...marnują na razie. Ciekawe czy zdążą ????
Wydaje mi się czy tam powinien być karny? Ewidentnie go trzymał i ciągnął. Kliknij aby rozwinąć... Odgwizdał chyba rękę najpierw. Teraz co szansa...marnują na razie. Ciekawe czy zdążą ????
5,2K quick. Znawca Tenis Marzec 3, 2017 #4264 Gama - Paranoa over 1,5 HT @ 1,80 Mocniej! Kliknij aby rozwinąć... Bach
1,1M verno Znawca - Hokej Marzec 3, 2017 #4265 Zagrałem over 2.5 ale mam wrażenie że tam już nic nie wejdzie niestety ;s
342 anoseven Użytkownik Marzec 3, 2017 #4266 Busta/Cuevas czy Bolelli/Fognini? Ja wiem, że tutaj różnie może być ale myślę, że Busta i Cuevas skupią na singlu gdzie rok temu grali w finale.
Busta/Cuevas czy Bolelli/Fognini? Ja wiem, że tutaj różnie może być ale myślę, że Busta i Cuevas skupią na singlu gdzie rok temu grali w finale.
2,3K valentine28 Forum VIP Marzec 3, 2017 #4267 Jutrzejszy CS już bo3 grają? Kliknij aby rozwinąć... Tak, jutro gramy BO3. W zasadzie jeden mecz wyrównany widzę i drugi Astralis gdzie można stawiać domy ????
Jutrzejszy CS już bo3 grają? Kliknij aby rozwinąć... Tak, jutro gramy BO3. W zasadzie jeden mecz wyrównany widzę i drugi Astralis gdzie można stawiać domy ????
2,6K raczykk Użytkownik Marzec 3, 2017 #4268 Zagrałem over 2.5 ale mam wrażenie że tam już nic nie wejdzie niestety ;s Kliknij aby rozwinąć... Over różnych też widzę krucho...
Zagrałem over 2.5 ale mam wrażenie że tam już nic nie wejdzie niestety ;s Kliknij aby rozwinąć... Over różnych też widzę krucho...
5,2K quick. Znawca Tenis Marzec 3, 2017 #4269 Te bloki nie są przypadkiem, na giełdzie czasem też są. Ja bym chętnie dołożył, ale nie chce mi się wpłacać teraz do innych buków, a 365 blok.
Te bloki nie są przypadkiem, na giełdzie czasem też są. Ja bym chętnie dołożył, ale nie chce mi się wpłacać teraz do innych buków, a 365 blok.
T 189 teesbor Użytkownik Marzec 3, 2017 #4270 Niagara Purple Eagles vs Quinnipiac Bobcats over 139 @1,86 Kliknij aby rozwinąć... plusik
B 6,9K brajan82 Użytkownik Marzec 3, 2017 #4274 W meczu Itabaiana poszło czerwo w 85. Przed 90 próbowałem pograć na overa bramkowego ale kursy sie zawieszały. Mecz przedłużony o 5 minut i nie było jak załapać i oczywiście gol. To pewnie w Cerro nic nie wpadnie albo goście strzela.
W meczu Itabaiana poszło czerwo w 85. Przed 90 próbowałem pograć na overa bramkowego ale kursy sie zawieszały. Mecz przedłużony o 5 minut i nie było jak załapać i oczywiście gol. To pewnie w Cerro nic nie wpadnie albo goście strzela.
342 anoseven Użytkownik Marzec 3, 2017 #4276 Bolelli/Fognini 2:0 @3.25 bet365 Kliknij aby rozwinąć... Szybkie przełamanie do zera. Liczę, że nic Włochom nie odbije.
Bolelli/Fognini 2:0 @3.25 bet365 Kliknij aby rozwinąć... Szybkie przełamanie do zera. Liczę, że nic Włochom nie odbije.
1,1M verno Znawca - Hokej Marzec 3, 2017 #4277 Odblokowali, więc dokładam over 2,5 @ 2,75 Kliknij aby rozwinąć... Bardzo chciałbym abyś miał rację ale tam już raczej nic nie wpadnie :/
Odblokowali, więc dokładam over 2,5 @ 2,75 Kliknij aby rozwinąć... Bardzo chciałbym abyś miał rację ale tam już raczej nic nie wpadnie :/
1,1M verno Znawca - Hokej Marzec 3, 2017 #4278 Nie chcę mi się wierzyć że od 67min nic tam nie wpadło..
2,3K valentine28 Forum VIP Marzec 3, 2017 #4279 Nie chcę mi się wierzyć że od 67min nic tam nie wpadło.. Kliknij aby rozwinąć... Po wczorajszym (tak już jest 1 ???? ) CS-ie już nic cię nigdy nie powinno zaskoczyć ^^
Nie chcę mi się wierzyć że od 67min nic tam nie wpadło.. Kliknij aby rozwinąć... Po wczorajszym (tak już jest 1 ???? ) CS-ie już nic cię nigdy nie powinno zaskoczyć ^^